Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta

Ce ti-au pregatit astrele pentru mijlocul verii?

Leu

Ferice de tine pentru ca Venus traverseaza acum zodia Leului. Prin urmare ai o mare putere de seductie si faci cuceriri noi.

Doar de tine depinde daca vrei ca acestea sa duca la ceva mai serios. Daca esti intr-un cuplu, veti avea o luna foarte intensa.

Pretentiile tale sunt mai mari decat de obicei si ai senzatia ca partenerul tau nu se mai ridica la inaltimea asteptarilor tale sau pur si simplu crezi ca nu te intelege. O parte din vina planeaza si asupra ta pentru ca nu iti expui clar dorintele si sentimentele. Astepti ca persoana iubita sa-ti citeasca gandurile?

In ceea ce priveste cariera, nu trebuie sa iti faci griji prea multe. De regula, iti place sa lucrzi pe cont propriu insa in iulie sunt favorizate proiectele in echipa. Alatura-te colegilor tai si faceti un efort comun. Vei prelua rapid conducerea grupului de lucru si vei finaliza proiecte importante.

Citește și:

Fecioara

Pe tot parcursul lunii vei avea o viata sociala activa si te bucuri de compania prietenilor tai. O persoana apropiata de tine are un eveniment major la inceputul acestei luni iar tu te implici trup si suflet in organizarea acestuia, cu atat mai mult cu cat zodia ta este cunoscuta pentru talentele sale administrative.

Este admirabil din partea ta ca vrei sa ajuti insa nu trebuie sa iti neglijezi partenerul de viata. Implica-l in acest proiect alaturi de tine si veti face o echipa pe cinste!

Ai multa incredere in tine si cu siguranta nu duci lipsa de putere de munca. Esti daruit cu ambitie si iti poti face planuri mari in ceea ce priveste ascensiunea ta profesionala.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc