Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta

Ce ti-au pregatit astrele pentru mijlocul verii?

Varsator

In iulie 2013, Venus patroneaza casa cuplului in Varsator. Prin urmare, farmecul tau personal va fi mult potentat in aceasta luna. Vei pune mai mult accent pe dragoste si viata de cuplu decat pe parcursul tau profesional.

Daca simti ca in ultima perioada, relatia ta a avut mici probele de comunicare sau ai traversat o perioada dificila, acum este momentul sa aplanezi toate aceste conflicte. Insa daca vezi ca ruptura e prea adanca, nu mai incerca sa peticesti nimic. Compromisurile prea mari nu vor duce nicaieri.

Trebuie sa gasesti o cale de mijloc si sa impaci viata sentimentala cu cea profesionala pentru ca te asteapta o perioada foarte incarcata. Ai numeroase proiecte de finalizat iar pe umerii tai apasa o presiune constanta. Daca iti duci sarcinile la capat pe masura asteptarilor superiorilor tai, acestia iti vor rasplati eforturile si poti primi o marire de salariu la finalul acestei luni.

Citește și:

Pesti

Luna iulie vine cu foarte multa energie pentru tine. Trebuie sa te eliberezi de frustrari si prejudecati pentru a te bucura asa cum se cuvine de toate oportunitatile de distractie si chiar in dragoste pe care care le vei avea in urmatoarea perioada.

In partea a doua a lunii, ai o deschidere mai mare catre viata sentimentala. Asa ca daca esti singur, ai sanse bune sa te indragostesti pana pese cap. Pe de cealalta parte, trebuie sa iti pastrezi discretia in ceea ce priveste viata personala.

Pentru ca esti mai impulsiv ca de obicei, te poti indragosti de o persoana nepotrivita, eventual chiar de la serviciu.

Puterea ta de munca va fi mai mare ca in ultimele luni si vei avea numeroase oportunitati sa te faci remarcat pe plan profesional. Ai multa expresivitate si creativitate iar ideile tale bune vor fi apreciate de sefii tai.

sursa foto prima pagina: DepositPhotos

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc