Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii iulie pentru zodia ta

Ce ti-au pregatit astrele pentru mijlocul verii?

Berbec

Doar de tine depinde in aceasta luna cum evolueaza viata ta sentimentala. Daca simti ca ai nevoie de cateva schimbari, acum este momentul potrivit. Trebuie sa iei niste decizii majore care iti vor influenta tot restul vietii, cel putin in ceea ce priveste parcursul tau sentimental.

Si pe plan profesional se vor schimba multe pentru tine. Trebuie sa ai grija cum gestionezi situatiile aparute.

Este foarte posibil sa iti schimbi locul de munca pentru ca actuala conjunctura astrala favorizeaza activitatile profesionale noi. Vei avea dificultati in gestionarea bugetului pentru ca faci cheltuieli majore fara sa te gandesti prea mult la consecinte.

foto shutterstock femeie cu bicicleta

Taur

In prima parte a lunii, nu o sa mustesti de romantism iar partenerul tau iti poate reprosa ca il neglijezi. Nu iti face griji pentru ca aceasta situatie nu va dura si nici nu va produce o ruptura in cuplu. Preocuparile voastre se vor invarti in jurul finantelor si veti face eforturi comune pentru a va mari bugetul.

Citește și:

Vei intampina probleme de comunicare dar acest lucru este relativ obisnuit pentru nativii in zodia ta. Trebuie sa ai mare grija la ce spui si mai ales cum spui pentru ca totul poate fi rastalmacit si se vor produce confuzii.

Spune lucrurilor pe nume si nu te incurca in metafore. Ramai optimist pe tot parcursul lunii si vei vedea cat de mult inseamna un moral ridicat. Vei munci cu spor iar rezultatele nu se vor lasa indelung asteptate.

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc