Setari Cookie-uri

Horoscop special: Locul de legenda al zodiei tale

Atlantida, Avalon sau Grecia Antica? In ce loc mitic ti-ai putea duce existenta astrala?

Gemeni

Camelot, Marea Britanie

Potrivit legendelor, regatul lui Arthur era asezat intr-un loc de poveste, pe malul unui rau, inconjurat de campii manoase si paduri intunecate, munti care strapung cerul cu varful lor si stanci ascutite. In castel era celebra Masa Rotunda, acolo unde cei 12 cavaleri deveneau frati, fara deosebire de origine sau avutie.

Camelot era locuit de oameni curajosi, cavaleri neinfricati si domnite desavarsite. Tinutul a devenit cunoscut datorita vitejiei regelui Arthur. Insa legendele vorbesc si despre o poveste de dragoste interzisa intre Sir Lancelot si sotia regelui, Guinevere. Tradarea lor, se spune, a marcat inceputul declinului.

Gemenii sunt asemenea persoanjelor principale din legenda. Sunt oameni impartiti mereu intre bine si rau dar mai ales intre sentimente si datorie. Uneori, ceea ce trebuie sa faca este complet diferit de ceea ce isi doresc cu adevarat iar pretul pe care trebuie sa il plateasca va fi mare.

Citește și:

Rac

Troia, Grecia Antica

Desi cei mai mult dintre arheologi cred ca orasul a existat cu siguranta iar teribilul razboi care l-a distrus este un fapt istoric, nu au reusit inca sa il localizeze cu precizie. Totusi se crede ca orasul a inflorit undeva in nord-vestul Turciei de astazi.

In vremurile sale cele mai prospere, orasul-stat a fost renumit pentru bogatiile sale fara seaman obtinute din comert, stilul de viata luxuriant si zidurile masive de aparare. Acestea au fost construite de insusi fiul lui Zeus, divinul Apollo ca pedeapsa pentru ca a incercat sa-si detroneze tatal.

Din acest motiv, cetatea Troiei nu a putut fi cucerita prin razboi, ci prin viclesug. Pentru a-i ademeni pe troieni, aheii au construit faimosul cal de lemn in care si-au ascuns cei mai buni luptatori. Crezand ca vrajmasii lor au renuntat, locuitorii cetatii au adus uriasa constructie intre zidurile orasului. In timpul nopii, soldatii au iesit din cal si au cucerit Troia.

Citește și:

Asemenea vechilor troieni din legende, Racii sunt foarte sensibili la frumos iar orgoliul lor ii poate face sa se saboteze singuri. Raul cel mai mare nu vine de la un dusman din exterior ci de la lupta lor interioara. Sunt fiinte sensibile care au nevoie de ziduri groase de autoaparare.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc