Setari Cookie-uri

Horoscop special: Locul de legenda al zodiei tale

Atlantida, Avalon sau Grecia Antica? In ce loc mitic ti-ai putea duce existenta astrala?

Sagetator

Turnul Babel, Babilon

Maretul Turn Babel este prima constructie omeneasca dupa potopul biblic. Oamenii traiau in armonie in aceasta perioada, erau inclinati catre cele spirituale si tainele filosofiei, vorbeau o singura limba dar isi intorsesera fata de la Dumnezeu.

Turnul trebuia sa ajunga pana la nori si simboliza puterea din ce in ce mai mare a oamenilor care voiau sa ajunga asemenea lui Dumnezeu. Maniat de mandria lor fara seaman, El le-a incurcat mintile si le-a harazit sa vorbeasca fiecare in alt grai astfel incat sa nu se mai inteleaga. Din aceasta cauza, Turnul nu a mai fost terminat iar oamenii s-au imprastiat in toate zarile Pamantului.

Sagetatorii nazuiesc si ei catre stele. Chiar simbolul lor, Arcasul, arata acest lucru. Sunt oameni spirituali care isi cultiva mintea si o imbogatesc permanent. Au o sete neostoita de cunoastere dar le plac laudele si sunt foarte orgoliosi.

Citește și:

Capricorn

Ys, Franta

Legenda orasului Ys este strans legata de forta apei, cea care sustine viata dar care o poate lua intr-o clipa. Istoricii cred ca orasul a fost construit pe coasta Bretaniei, in regiunea Cornouaille, sub domnia lui Gradlon.

Fiica sa Dahut era indragostita de mare iar tatal ei a tinut sa ii indeplineasca aceasta dorinta. Desi era o cetate extrem de frumoasa, locuitorii sai au inceput sa traiasca in pacat, influentati fiind de fiica regelui.
Aceasta avea obiceiul sa participe la orgii iar spre dimineata, isi ucidea partenerii. Se spune insa ca era atat de priceputa in tainele amorului incat barbatii erau bucurosi sa isi dea viata pentru o noapte petrecuta alaturi de ea.

Intr-o noapte, un cavaler invesmantat in rosu a intrat semet in oras si s-a dus cu mare indrazneala la Dahut. Aceasta a fost atat de incantata de el incat s-a indragostit pe loc. In toiul noptii, o furtuna napraznica a cuprins orasul iar valurile marii bateau furioase in zidurile sale. Fata l-a asigurat pe tanarul cavaler ca nu li se poate intampla nimic.

Citește și:

Portile cetatii au incuietori rezistente iar cheia se afla la gatul tatalui ei. Barbatul a ispitit-o pe Dahut sa fure cheia iar ei doi sa stapaneasca in Ys. Ea l-a ascultat intocmai si cavalerul, care era nimeni altul decat Diavolul, a deschis portile iar apele au acoperit orasul.

Regele a incercat sa isi salveze fiica pacatoasa insa la povata Sfantului Winwaloe, a aruncat-o de pe cal. La contactul cu apa, Dahut s-a transformat intr-o creatura jumatate om, jumatate peste iar toate femeile care o insoteau in orgii au avut soarta ei. Se spune ca astfel au aparut sirenele.

Capricornii sunt si ei fapturi pe jumatate pesti si pe jumatate oameni. Asemeni lui Dahut, ei vor incerca necontenit sa urce cat mai sus pe scara puterii si nu se vor da in laturi de la nimic. Sunt macinati in interior de o ambitie fara seaman si au o sexualitate puternica pe care insa o tin ascunsa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc