Setari Cookie-uri

Horoscop special: Locul de legenda al zodiei tale

Atlantida, Avalon sau Grecia Antica? In ce loc mitic ti-ai putea duce existenta astrala?

Balanta

Avalon, Marea Britanie

Potrivit legendelor, dupa batalia dintre regele Arthur si Mordred de la Camlan, eroul s-a retras in aceasta insula invaluita in mister pentru a se vindeca si de atunci nu a mai fost vazut.

Se spune insa ca strajuieste din insula peste bunastarea Regatului iar atunci cand vin vremuri primejdioase, regele se intoarce pentru a-si apara supusii. Tot aici se crede ca isi pastreaza celebra sabie Excalibur pe care a pus-o in slujba dreptatii de-a lungul vietii.

Asemenea lui Arthur, Balantele au firi justitiare, gata sa-i apere pe cei la care tin fara sa astepte inapoi niciun fel de rasplata. Tin foarte mult la eticheta si la formalitati dar dincolo de aceasta aparenta, sunt oameni calzi si iubitori, gata de sacrificiu. Atunci cand sunt raniti, nu cauta atentia nimanui si stiu sa se vindece singuri.

Scorpion


Sodoma si Gomora

Citește și:

Cele doua cetati de legenda sunt mentionate atat in Vechiul Testament, in Noul Testament cat si in Coran. Desi acum cele doua cetati sunt asociate cu homosexualitatea, inteles original este cu totul altul.
Orasele sunt simboluri ale luxului, ale unei vieti decadente si plina de placeri trupesti.

Biblia spune ca trei ingeri au coborat din cer sa cerceteze locuitorii cetatii si au gasit adapost la Lot. Oamenii au inconjurat casa si i-au cerut acestuia sa-i scoata afara. Interpretarile variaza de aici. Unii sustin ca locuitorii intentionau sa ii violeze in timp ce altii spun ca voiau doar moartea lor.

Lot le-a oferit in schimb pe cele doua fete ale sale, virgine inca. Gloata furioasa a refuzat acest schimb si l-au amenintat pe Lot cu moartea insa el si familia sa au fost salvati de ingeri.

Atunci cand Dumnezeu i-a spus lui Avraam, unchiul lui Lot, ca vrea sa stearga orasele de pe fata pamantului, omul a cerut indurare si pasuinta pana va gasi 50 de oameni drepti. Daca i-ar fi descoperit, atunci orasele ar fi fost salvate. Spre disperarea lui, Avraam nu a gasit nici macar 10 locuitori cinstiti iar cele doua orase au pierit.

Citește și:

Scorpionii sunt oameni cu forta si apetit sexual extraordinar. Sunt inclinati catre placerile trupului si fac uneori din ele titluri de onoare. Seductia este arma lor cea mai puternica si nu se feresc sa se foloseasca de ea.

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc