Setari Cookie-uri

Horoscop special: Locul de legenda al zodiei tale

Atlantida, Avalon sau Grecia Antica? In ce loc mitic ti-ai putea duce existenta astrala?

Varsator

Atlantida

Este probabil cel mai cunoscut loc legendar. Atlantida a fost mentionata prima data in Dialogurile lui Platon.

Filosoful spunea ca ca cetatea este o adevarata forta navala care a facut cuceriri importante in vestul Europei si in Africa. Sfarsitul lor a fost atras de razboiul cu atenienii pe care nu i-au putut cuceri. Insula lor, aflata dincolo de Coloanele lui Hercule (Stramtoarea Gibraltar) s-a scufundat fara urma intr-o zi si o noapte.

Locuitorii insulei erau iscusiti si aveau o tehnologie avansata, mult peste nivelul altor popoare. Acestia stapaneau nu doar apele dar si aerul, potrivit unor teorii ale conspiratiei. Cei care au plecat in cautarea Atlantidei au speculat pana intr-acolo incat o teorie vehiculata spune ca atlantii nu erau fiinte umane ci extraterestrii care au venit sa impartaseasca din stiinta lor cu pamanteni alesi.

Citește și:

Locul exact al insulei nu este cunoscut nici pana astazi, in ciuda numeroaselor teorii si cautari neintrerupte. Uneori, Atlantida este plasata in mijlocul Europei sau in Marea Mediterana.

O alte teorie spune ca Atlantida s-a aflat de fapt in desertul Sechura din Peru iar celebrele linii Nazca sunt de fapt piste de aterizare pentru stravechile nave aeriene ale atlantilor.

Varsatorii sunt oameni avangardisti, cu minti bogate si deschise, asemenea locuitorilor din Atlantida. Temerari si revolutionar, ei poseda forte nebanuite si pot mobiliza masele cu usurinta. Inteleg foarte usor conceptele matematice iar tehnologia nu are secrete prea mari pentru ei. Cuvantul care defineste Varsatorii este “inovatia”.

Pesti

Campiile Elizee, Grecia Antica

In fapt, nu vei gasi niciodata Campiile Elizee pe o harta. Ele sunt corespondentul elenilor antici la Paradisul crestin. Totusi, poetul Homer le-a localizat la marginea vestica a pamantului, pe tarmul nesfarsitului Okeanos.

Citește și:

Aici este locul in care ajung eroii si oameni drepti dupa moarte. Campiile sunt nesfarsite iar dealurile sunt acoperite cu iarba cruda, marunta si delicatele flori de deditel (Pulsatilla Montana).

sursa foto shutterstock Pulsatilla Montana

Aici nu exista durere si suferinta iar sufletele curate isi duc existenta in armonie, dragoste si intelegere. Ei se bucura dupa moarte de aceleasi placeri pe care le-au gustat in timpul vietii. Simt bucuria vinului, caldura soarelui pe fete iar cei care nu si-au intalnit jumatatea in cursul vietii o vor gasi aici si se pot bucura de dragoste.

Cel care domneste peste Campiile Elizee este unul dintre cei trei judecatori ai sufletului, Rhadamantus, fiul lui Zeus si al fecioarei rapite Europa. Alaturi de fratii sai, Sarpedon si Minos, cantareste faptele oamenilor si ii trimite in Paradisul vesnic sau in chinurile Tartarului.

Citește și:

Pestii sunt oameni blanzi, calzi si foarte sensibili. Iubesc pacea si cauta sa traiasca in armonie cu oamenii din jur. Sunt capabili de sacrificii la care altii nici nu s-ar putea gandi si pun binele celor pe care le iubesc desupra dorintelor personale. Compasiunea lor nu are limite si nu este partinitoare.

sursa foto prima pagina shutterstock femeie pe fundal misterios

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc