Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla cu cine trebuie sa te mariti

Inca esti pe ganduri in ceea ce priveste casnicia sau pur si simplu vrei sa vezi daca lucrurile vor decurge asa cum te-ai ateptat? Numerologia vine in ajutorul tau cu cateva sugestii prin care poti sa descoperi acest lucru.

Numerologia iti poate da detalii despre viata ta, despre trecutul si viitorul tau, despre lucruri pe care nici nu le bauiai pana in momentul respectiv.

Numerologia iti poate spune ce destin ai in functie de data nasterii, iti poate spune care este cifra destinului tau, iti poate spune cum sa iti intalnesti sufletul pereche si multe alte lucruri la fel de interesante.

Astazi vom vorbi despre semnificatia numelui de familie si influenta acestuia in casnicie.
Fiecarui nume de familie ii corespunde o anumita cifra. Aceasta se afla adunand fiecare cifra corespunzatoare fiecarei litere din care este compus numele pana cand se ajunge la o cifra cuprinsa intre 1 si 9 conform tabelului de mai jos:

Literelor A, J, S le corespund cifra 1
Literelor B, K, T le corespund cifra 2
Literelor C, L U le corespund cifra 3
Literelor D, M, V le corespund cifra 4
Literelor E, N, W le corespund cifra 5
Literelor F, O, X le corespund cifra 6
Literelor G, P, Y le corespund cifra 7
Literelor H, Q, Z le corespund cifra 8
Literelor I, R le corespund cifra 9

Citește și:

numerologie

foto femeie frumoasa si tanara sursa shutterstock

Se aduna toate cifrele care se regasesc in componenta numelui de familie pana se ajunge la una dintre cifrele de mai sus.

Semnificatia cifrei 1

Cifra 1 spune despre tine ca esti o fire independenta si ca ai o capacitate de conducator cum rar intalnesti. Pui pasiune in tot ceea ce faci si te dedici proiectelor in care te implici.

Nu te multumesti cu putin si intotdeauna tinzi catre mai mult, vrei sa faci mai mult si sa ajungi acolo unde ti-ai propus mereu, de unde rezulta o ambitie debordanta.

Ai foarte mare incredere in tine si stii ca poti sa reusesti sa faci tot ceea ce ti-ai propus pentru ca esti un liber innascut si o persoana foarte dedicata muncii sale.

Partenerul potrivit pentru tine este o persoana careia ii corespunde cifra 3.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc