Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla cu cine trebuie sa te mariti

Inca esti pe ganduri in ceea ce priveste casnicia sau pur si simplu vrei sa vezi daca lucrurile vor decurge asa cum te-ai ateptat? Numerologia vine in ajutorul tau cu cateva sugestii prin care poti sa descoperi acest lucru.

Semnificatia cifrei 8

O fire puternica ce stie sa controleze oamenii si ii place sa se autodepaseasca mereu pentru a obtine rezultatele dorite sau chiar mai mult decat atat.

Ai bune abilitati organizatorice si iei decizi cu usurinta in situatiile limita pentru ca stii exact pe ce trebuie sa te concentrezi.

Te potrivesti foarte bine in functii de conducere pentru ca ai o capacitate excelenta de gestionare.
Te completezi de minune cu un partener caruia ii corespunde cifra 6.

Semnificatia cifrei 9

Pe tine te caracterizeaza trei cuvinte: generozitate, iubire si daruire. Te implici intotdeauna in tot ceea ce faci si chiar si in ceea ce trebuie sa faca ceilalti.

Esti intotdeauna dispus sa ajuti si sa muncesti chiar si in locul altora daca este nevoie.

Iti place sa ii asculti pe cei din jurul tau si sa le dai sfaturi utile, de aceea multe peroane apropiate vin si iti impartasesc chiar si cele mai rusinoase secrete pentru ca stiu ca in tine vor gasi un sprijin adevarat.

Citește și:

Ai nevoie langa tine de un partener a carei cifra este 7 pentru ca acesta te va completa si te va intelege asa cum ti-ai dorit mereu.

foto prima pagina femeie draguta si tanara sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc