Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla cu cine trebuie sa te mariti

Inca esti pe ganduri in ceea ce priveste casnicia sau pur si simplu vrei sa vezi daca lucrurile vor decurge asa cum te-ai ateptat? Numerologia vine in ajutorul tau cu cateva sugestii prin care poti sa descoperi acest lucru.

Semnificatia cifrei 5

Esti o persoana care pune foarte mare accent pe comunicare si pe relatiile dintre oameni. Pentru tine este esential sa comunici si reusesti sa o faci pe intelesul tuturor.

Iti place sa experimentezi si vrei sa faci asta pentru tot restul vietii. Nu iti place sa te legi de anumite lucruri, de anumiti oameni care te pot tine pe loc.

Ceea ce iti place sa faci cel mai mult este sa calatoresti, sa vezi locuri noi, sa cunosti oameni noi si iti este foarte greu sa te stabilesti intr-un loc pentru ca esti mereu in cautare de ceva nou.

Unei persoane care are drept corespondent in numerologie cifra 5 i se potriveste de minune un partere caruia ii corespunde cifra 1.

Semnificatia cifrei 6

Cee ce conteaza pentru tine cel mai mult este viata personala, familia. Nu poti concepe viata fara o familie, fara un camin calduros.

Iubesti tot ceea ce este frumos, iubesti arta si iti place sa fii inconjurat de dragoste, sentimente frumoase si caldura.

Citește și:

Esti intotdeauna dispus sa inveti lucruri noi si sa ii ajuti pe cei din jurul tau ori de cate ori au nevoie de o persoana de incredere.

Partenerul tau trebuie sa aiba cifra 9 dupa semnificatia acestuia in numerologie.

Semnificatia cifrei 7

Esti o persoana deschisa catre nou si analizezi de fiecare data toate optiunile atunci cand esti pus intr-o situatie care presupune acest lucru.

Iti place sa meditezi, sa petreci mult timp cu tine si sa reflectezi asupra vietii tale, asupra a tot ceea ce faci si vrei sa faci.

Te poti considera o persoana singuratica care se izoleaza de cele mai multe ori pentru a te focusa asupra lucrurilor care te intereseaza.

Caracteristicile cifrei 2 se potrivesc cel mai bine cu ale tale asa ca tine cont de aceste lucruri atunci cand vrei sa faci pasul cel mare.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc