Setari Cookie-uri

Numerologie: Afla cu cine trebuie sa te mariti

Inca esti pe ganduri in ceea ce priveste casnicia sau pur si simplu vrei sa vezi daca lucrurile vor decurge asa cum te-ai ateptat? Numerologia vine in ajutorul tau cu cateva sugestii prin care poti sa descoperi acest lucru.

Semnificatia cifrei 2

Ceea ce te recomanda pe tine in mod deosebit sunt capacitatea de analiza si cea de negociere. Esti o persoana atenta la detalii si analizezi toate fetele unei situatii pentru a lua cea mai buna decizie.

Nu esti o persoana monotona, iti place sa interactionezi cu oamenii, sa te implici in cat mai multe proiecte, sa fii inconjurat de oameni pe care te poti baza.

Esti o persoana de incredere iar cei de langa tine apreciaza asta si vor apela intotdeauna la tine cu incredere.

Pentru a avea o casnicie fericita si implinita ar trebui ca partenerului tau sa ii corespunda cifra 4.

Semnificatia cifrei 3

Tu te ghidezi dupa expresii, analizezi oamenii si gesturile lor, modul in care se exprima si modul in care se comporta atunci cand sunt in preajma ta.

Esti o persoana foarte creativa si iti place sa interpretezi lucruri, sa vezi toate fetele unui fir despicat in patru si sa iei apoi o decizie corecta.

Citește și:

Ai o energie debordanta si iti place ca cei din jurul tau sa se simta bine in prezenta ta drept pentru care faci tot posibilul sa ii vezi multumiti.

Ai o extraordinara compatibilitate cu un partener caruia ii corespunde cifra 5.

Semnificatia cifrei 4

Tu te bazezi pe lucrurile materiate. Tot ceea ce faci trebuie sa aiba un rezultat material, ceva palpabil care sa iti demonstreze ca ti-ai dus treaba pana la capat.

Te caracterizeaza onestitatea si puterea de munca, esti o persoana atenta la detalii, foarte organizata si coerecta.

Te ghidezi dupa logica lucrurilor si nu lasi nimic la voia intamplarii.

Daca vrei sa vezi ce sanse ai in casnicie alaturi de parteenrul tau, fa-i acest test, iar daca rezultatul este cifra 8 atunci te poti considera o persoana norocoasa.

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc