Setari Cookie-uri

Astrologie: Top 5 zodii rebele

Nativii care nu tin cont de reguli

Capricornii si Fecioarele sunt doua dintre zodiile cunoscute pentru faptul ca le plac regulile, standardele si normele. La capatul opus, se afla 5 nativi care nu se pot dezvolta in preajma unor restrictii. Iata, deci, care sunt zodiile care isi fac de cap!

Berbec

Pe primul top in clasamentul zodiilor care isi fac de cap se afla cu siguranta nativii in Berbec. Acestia nu au o consideratie prea mare pentru reguli, indiferent de faptul ca vorbim despre viata profesionala sau cea personala.

De cele mai multe ori, originea acestei atitudini este egoismul pentru care sunt foarte cunoscuti. Pe de cealalta parte, ei au foarte multa imaginatie si nu se pot dezvolta in medii in care exista prea multe restrictii.

Au personalitati foarte puternice si sunt in stare sa provoace revolte, atunci cand interesele lor cer acest lucru. Chiar daca sunt oameni foarte sociabili si au foarte multi prieteni, vor incerca sa indeparteze rapid din vietile lor toate acele persoane care incearca sa ii domine.

Citește și:

femeie rebela

foto shutterstock femeie pe motocicleta

Gemeni

Nu doar ca nu prea tin cont de norme dar Gemenii sunt atat de isteti incat nici nu iti dai seama uneori ca nu joaca dupa reguli. Au atat de multa charisma si stiu sa negocieze atat de bine incat te atrag foarte usor de partea lor.

Nativii in Gemeni comunica foarte usor cu cei din jur si leaga multa prietenii. Cea mai puternica arma a lor este, insa, puterea de convingere. Stiu exact pe ce butoane sa apese ca sa obtina ceea ce vor de la oameni si apeleaza destul de des la santajul emotional.

Desi nu au o imaginatie la fel de bogata ca a Berbecilor, de exemplu, acest lucru nu ii impiedica sa ajunga foarte sus.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc