Setari Cookie-uri

Maestrul dragostei: Cum ne influenteaza intrarea lui Venus in Taur?

Venus intra in zodia Taurului pana pe data de 11 Aprilie si ne ofera tuturor puterea de a iubi!

Venus intra in Taur si sta aici pana pe data de 11 aprilie timp in care fiecare semn zodiacal isi manifesta iubirea si isi exprima sentimentele mult mai usor decat in mod normal. Este o perioada in care dragostea vine pe primul plan si relatiile de cuplu beneficiaza de acest lucru.

Este posibil ca unii nativi sa isi descopere laturi artistice pe care nu si le cunoscusera pana acum si sa incerce sa isi dezvolte abilitatile creative din ce in ce mai mult.

foto: femeie in rochie alba, shutterstock

Berbec

Chiar daca berbecul nu este maestru in a-si exprima sentimentele si nu se pricepe foarte bine sa isi surprinda partenerul de cuplu, Venus vine si ii da o mana de ajutor in acest sens. Devina dintr-o data mai pasional si mai atent la nevoile celuilalt.

Se lasa purtat de val, iar nativii singuri pot avea foarte multe beneficii de pe urma pozitiei lui Venus in Taur. Relatia de cuplu devine din ce in ce mai serioasa, iar acolo unde nu exista una, aventurile pasionale sunt la ordinea zilei.

Citește și:

Taur

Pentru ca Venus se afla chiar in zodia Taurului, pana pe data de 11 aprilie acestia devin mai tandri, mai iubitori, mai afectuori si mai deschisi decat de obicei in ceea ce priveste relatia de cuplu. Zilele petrecute alaturi de persoana iubita sunt presarate de momente frumoase si speciale pentru ambii parteneri.

Nativii singuri isi pot gasi sufletul pereche in aceasta perioada daca sunt atenti la ceea ce se intampla in jurul lor si daca isi permit sa cunoasca persoane noi de care ar putea fi interesati mai tarziu.

Gemeni

Gemeni nu sunt cei mai romantici nativi ai zodiacului. Ei sunt mai mult predispusi spre partea umoristica a relatiilor si spre conectarea spirituala cu partenerul de cuplu, insa in zilele urmatoare pun la cale planuri frumoase, sunt dispusi sa faca gesturi marete pentru persoana iubita si pentru a-i demonstra intensitatea sentimentelor.

Citește și:

Cei care sunt singuri se hotarasc in sfarsit sa acorde o sansa unei relatii mai vechi care s-a terminat din considerente necunoscute si nu foarte importante. Cine stie, poate iese ceva frumos.

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc