Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa te razbuni pe barbatul fiecarei zodii

Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ca sa te razbuni pe acest nativ trebuie sa spui macar o perioada de timp stop sentimentelor si sa iti folosesti exclusiv gandirea rationala si rece. Daca demonstrezi numai 1% vulnerabilitate emotionala barbatul Rac te iti va prinde punctul sensibil si te va tara inapoi in viata lui sentimentala complicata, pe taramul dramelor.

Va incerca sa isi schimbe comportamentul, sa te manipuleze emotional, parand ba foarte sentimental, ba suparat, schimband diverse atitudini precum si opinia. Incearca sa arati ca aceste schimbari ale sale nu lasa nici o urma asupra ta, caci esti foarte ocupata cu treburi din domeniul studiului sau al profesiei.
Incearca sa nu te arati niciodata suparata, caci nativul Rac poate exploata mai bine ca oricine acest lucru si sa fie umarul pe care poti sa plangi, in timp ce tu ai pierdut din nou controlul asupra jocului razbunarii.

Gaseste-ti neaparat o preocupare care sa iti tina atentie concentrata ca sa poti parea indiferenta.

Cand te intreaba daca iti amintesti de ceva sentimental, prefa-te ca nu mai tii minte, fii distrata. Daca te invinuieste cu ceva, arata-i ca nu intelegi despre ce este vorba, dar ca iti ceri scuze ca sa nu continui discutia. Barbatul Rac va intelege ca ai devenit cu adevarat indiferenta fata de el si ca nu ai nici cea mai vaga idee despre ce este vorba si mai rau, nici nu te intereseaza.

Va fi cat se poate de nefericit deoarece el nu poate concepe cum o femeie care o data a avut sentimente pentru el il poate trata acum cu o amabilitate rece.

Barbatul din zodia Leu

Nativul din zodia Leu este fermecator si un iubit minunat, doar ca ii fug ochii dupa toate fetele, mai ales ca simte nevoia sa fie laudat si adulat. Lui un flirt, adesea deschis, nu i se pare mare lucru, insa pe tine te poate lasa cu inima zdrobita. Este foarte orgolios, pentru el fiecare femeie este un trofeu. S-ar putea insa ca tie sa nu iti placa aceasta postura.

Sa faci sa sufere un Leu este usor, deoarece este un nativ gelos si mandru din nastere. Spune-i ca este o persoana aparte, insa in societate devine plictisitor caci vorbeste numai despre el. Critica-i tinuta vestimentara si gusturile in general legate de masini, haine si orice este legat de domeniul in care el se considera expert.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc