Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul arab si barbatii

In zodiacul arab, zodiile poarta denumiri de arme. Aceste arme sunt clasificate in 3 catogorii, in functie de caracteristicile lor si modul in care erau folosite in lupta.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




In zodiacul arab, zodiile poarta denumiri de arme. Aceste arme sunt clasificate in 3 catogorii, in functie de caracteristicile lor si modul in care erau folosite in lupta.

Prima categorie este cea a armelor scurte: Briceagul (nativii nascuti in intervalul 23 august - 22 septembrie), Pumnalul (nativii nascuti in intervalul 21 martie - 20 aprilie ), Cutitul (22 iunie - 22 iulie) si Pumnanul arabesc (23 octombrie - 21 noiembrie).

Barbatii nascuti in aceste patru zodii sunt curajosi si indrazneti, insa uneori pot sa fie brutali. In preajma lor femeile savureaza emotii intense, variate, o combinatie de pasiune si neliniste. Uneori pot fi sinceri pana la brutalitate, motiv pentru care va trebui sa fie acceptati asa cum sunt. Nu le place sa faca deloc compromisuri, fiind firi incapatanate care se conduc dupa propriile lor impusuri.

Barbatul nascut in zodia Briceag (intervalul 23 august - 22 septembrie) este natural, detasat si priveste viata cu simplitate. Tinde sa fie rebel fata de principii, constrangeri, valori traditionale precum si fata de autoritati. In relatia de cuplu are nevoie de multa libertate. Este un nesupus si are un orgoliu foarte mare. O atentie importanta trebuie acordata prietenilor, caci il pot influenta negativ si sa se creeze astfel conflicte in relatia de cuplu cu partenera.

Barbatul nascut in zodia Pumnal (intervalul 21 martie - 20 aprilie ) este o persoana sincera, directa si cinstita, apreciata in mediul sau social. Munceste mult, se dedica meseriei sale precum si familiei. Va avea multe realizari datorita tenacitatii sale. In dragoste tinde sa fie sentimental si naiv, isi exprima sentimentele sincere. Pentru cei pe care ii iubeste este gata de demonstratii de curaj si sacrificii extreme.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc