Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul arab si barbatii

In zodiacul arab, zodiile poarta denumiri de arme. Aceste arme sunt clasificate in 3 catogorii, in functie de caracteristicile lor si modul in care erau folosite in lupta.

Barbatul nascut in zodia Toporisca (intervalul 19 februarie - 20 martie) este un barbat cu mari ambitii profesionale, care se foloseste de sarmul sau pentru a urca pe scara ierarhica. Este inzestrat cu calitati multiple, stie sa se inflirteze si se foloseste de oportunitati. In dragoste, ii place sa fie cavaler, sa faca diverse declaratii de dragoste spectaculoase sau cadouri deosebite. Pune accent pe partea sufleteasca.

Barbatul nascut in zodia Lant (intervalul 23 septembrie - 22 octombrie) este o persoana foarte adaptabila, energica si vioaie. Interesat sa faca o impresie buna in societate, va avea grija la aparente si isi va etala calitatile. Este impunator, organizat, istet si de incredere, un cap de familie perfect. Asteapta din partea iubitei sale admiratie sincera, respect si supunere, caz in care isi rasfata partenera.

A treia categorie este cea a armelor lungi:
Sabia (nativii nascuti in intervalul 23 iulie - 22 august), Lancea (21 decembrie - 19 ianuarie), Prastia (20 ianuarie - 18 februarie), Arc (22 noiembrie - 20 decembrie).

Barbatii nascuti in aceste patru zodii sunt persoane sofisticate, orgolioase, greu de inteles si de ajuns la sufletul lor. Ei afiseaza in general in societate o superioritate rece si au aere de atotcunoscatori. Detasarea si mandria lor ii face sa fie barbati cuceritori, cu multe admiratoare care incearca sa ajunga in apropierea lor. Isi ofera greu inima, doar unei singure persoane. In relatia de cuplu, vor dori mereu sa conduca.

Barbatul nascut in zodia Sabie (intervalul 23 iulie - 22 august) este un tip ordonat, manierat si generos, condus de principii puternice in viata. Are o cultura bogata, insa tinde sa fie rigid in modul de gandire. La locul de munca este respectat si stimat. In dragoste este generos, gata de sacrificii, ofera multa iubire. Are nevoie ca partenera sa ii respecte principiile de viata. Este atras de femeile feminine, care cer protectie.

Barbatul nascut in zodia Lance (intervalul 21 decembrie - 19 ianuarie) este un tip inteligent si versat, stie sa intoarca orice situatie in favoarea lui. Ambitios, adesea este autodidact, dornic de a se autoperfectiona intr-un anumit domeniu. Pare in general serios si distant, insa are simtul umorului. In dragoste, nu isi dezvaluie niciodata in totalitate sentimentele, deoarece ii este frica sa nu devina vulnerabil. Este insa foarte atasat de iubita lui.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc