Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul arab si barbatii

In zodiacul arab, zodiile poarta denumiri de arme. Aceste arme sunt clasificate in 3 catogorii, in functie de caracteristicile lor si modul in care erau folosite in lupta.

Barbatul nascut in zodia Prastie (intervalul 20 ianuarie - 18 februarie) este o persoana idealista si visatoare, care tinde sa filozofeze mult asupra diverselor teme. Dispune de creativitate si vede lumea cu ochii unui artist sau inventator. Noncomformist, este adesea un singuratic. Cu toate acestea, are o nevoie imensa de dragoste si de o partenera de incredere. Este sensibil, romantic si senzual.

Barbatul nascut in zodia Arc (intervalul 22 noiembrie - 20 decembrie) este un tip inteligent, chiar intelept, care obisnuieste sa dea sfaturi foarte bune celor din jur. Are un caracter puternic si meditativ, munceste mult. Are tendita de a fi ironic, cu toate acestea este o persoana placuta si admirata. Se indragosteste rar, are sentimente profunde, insa este temperat, se fereste de declaratii de dragoste zgomotoase si de pasiuni puternice.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc