Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul arab si barbatii

In zodiacul arab, zodiile poarta denumiri de arme. Aceste arme sunt clasificate in 3 catogorii, in functie de caracteristicile lor si modul in care erau folosite in lupta.

Barbatul nascut in zodia Cutit (intervalul 22 iunie - 22 iulie) este un barbat care stie ce vrea de la viata si de la o femeie. In dragoste precum si in viata este un tactician versat, realist si ambitios. Se implica prufund si cu multa seriozitate intr-o relatie de cuplu. Are tendinte melancolice, insa din fericire este sociabil, mentinand relatii calduroase cu familia, colegii si are multi prieteni. Ii place sa socializeze si sa se distreze, insa cu masura, evitand tot ce inseamna pericol si experiente noncomformiste.

Barbatul nascut in zodia Pumnal arabesc (intervalul 23 octombrie - 21 noiembrie) este un barbat cu o personalitate puternica. Are ambitii mari in viata, multe dorinte si lupta cu tenacitate sa isi realizeze planurile. Simtul sau pentru afaceri este unul deosebit. Poate deveni rebel daca intampina multe dezamagiri sau blocaje. In dragoste este un tip plin de pasiune si optimist, insa nelinistit, mereu in cautare de senzatii tari.

A doua categorie este cea a armelor mijlocii: Buzduganul (nativii nascuti in intervalul 21 mai - 21 iunie ), Ghioaga taraneasca (21 aprilie - 20 mai), Toporisca (19 februarie - 20 martie), Lantul (23 septembrie - 22 octombrie).

Barbatii nascuti in aceste patru zodii sunt persoane care cauta sa ajunga intr-o pozitie sociala si profesionala respectabila. Ei isi doresc sa se inteleaga bine cu toate lumea si sa aiba o familie fericita. Sunt dornici de a se autodezvolta, motiv pentru care isi asculta partenera atunci cand ea vine cu o sugestie si sunt gata sa faca diverse compromisuri in relatia de cuplu.

Barbatul nascut in zodia Buzgudan (intervalul 21 mai - 21 iunie) este un tip imprastiat si viata lui este adesea dezordonata. El incearca sa isi gasesca echilibrul si aspira spre dragostea adevarata, insa reuseste sa isi complice singur viata prin diverse flirturi nepotrivite. Sociabil si deschis, are multi prieteni si este placut de toata lumea. Putini vor ajunge insa sa il cunoasca cu adevarat. In general, ia greu decizii.

Barbatul nascut in zodia Ghioaga taraneasca (intervalul 21 aprilie - 20 mai) este o persoana amabila si calma, insa atunci cand se infurie, devine de temut. El obisnuieste sa ia viata asa cum este, fara sa complice lucrurile. Un prieten loial si bun psiholog, le este mereu alaturi celor din jur. In dragoste, se teme sa riste si cerceteaza bine inainte de a lua initiativa. Cauta si ofera sentimente sincere, se implica cu seriozitate in problemele de cuplu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc