Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul arab si femeile

In cultura araba, femeile au o putere sociala redusa, motiv pentru care chiar si zodiile din zodiacul arab poarta denumiri de arme de lupta, fiind asociate cu masculinitatea si forta. Rolul femeii in societatea musulmana este cel de mama si sotie supusa, de aceea informatiile putine, pe care acest zodiac le ofera despre femei, sunt legate de casatorie si familie. Ar fi interesat de aflat daca prezicerile acestui zodiac antic legat de femei mai este relevant si in societatea actuala.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




In cultura araba, femeile au o putere sociala redusa, motiv pentru care chiar si zodiile din zodiacul arab poarta denumiri de arme de lupta, fiind asociate cu masculinitatea si forta.

Rolul femeii in societatea musulmana este cel de mama si sotie supusa, de aceea informatiile putine, pe care acest zodiac le ofera despre femei, sunt legate de casatorie si familie.

Ar fi interesat de aflat daca prezicerile acestui zodiac antic legat de femei mai este relevant si in societatea actuala.

Prima categorie din zodiacul arab este cea a ”armelor scurte” iar femeile nascute in aceste 4 zodii: Briceag (23 august - 22 septembrie), Pumnal (21 martie - 20 aprilie), Cutit (22 iunie - 22 iulie) si Pumnal arabesc (23 octombrie - 21 noiembrie) sunt femeile considerate cele mai bune mame. Fertilitatea lor a fost renumita precum si grija cu care isi ingrijesc copiii si ii apara in situatii critice. Erau capabile de mari sacrificii pentru cei din jur, avand insa putine pretentii.

Femeile nascute in zodia Briceag
(23 august - 22 septembrie) erau mai rebele si in consecinta barbatul ales de parintii lor pentru ele era unul mult mai in varsta, care sa le educe. In epoca moderna pe care o traim, aceste femei isi manifesta liber spiritul rebel, fiind ascutite la limba, dar in secret, dornice de un barbat pe care sa il poata admira si respecta. In general, zodia lor spune ca se casatoresc cu un barbat mult mai in varsta decat ele, din zodia Pumnal (21 martie - 20 aprilie), Pumnalul arabesc (23 octombrie - 21 noiembrie) sau Ghioaga taraneasca (21 aprilie - 20 mai).

Femeile nascute in zodia Pumnal (21 martie - 20 aprilie) erau considerate a fi fete istete si harnice, foarte bune gospodine, capabile de multa munca si dedicare. Erau alese repede pentru casatorie deoarece aveau reputatie buna. In epoca noastra, aceste femei manifesta aceleasi calitati si sunt respectate de partenerul lor deoarece sunt harnice, insa ele tind sa faca prea multe compromisuri pentru bunul mers al relatie. Zodia lor araba spune despre ele ca se casatoresc la varsta tanara, cu un barbat din zodia Pumnal Arabesc (23 octombrie - 21 noiembrie), Buzdugan (21 mai - 21 iunie) sau Ghioaga taraneasca (21 aprilie - 20 mai)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc