Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul arab si femeile

In cultura araba, femeile au o putere sociala redusa, motiv pentru care chiar si zodiile din zodiacul arab poarta denumiri de arme de lupta, fiind asociate cu masculinitatea si forta. Rolul femeii in societatea musulmana este cel de mama si sotie supusa, de aceea informatiile putine, pe care acest zodiac le ofera despre femei, sunt legate de casatorie si familie. Ar fi interesat de aflat daca prezicerile acestui zodiac antic legat de femei mai este relevant si in societatea actuala.

Femeile nascute in zodia Ghioaga taraneasca (21 aprilie - 20 mai) se spunea ca aveau norocul de a fi inzestrate din nastere cu frumusete. Ofereau sentimente sincere, gateau excelent si erau foarte bune mame. Aveau insa nevoie de incurajare, deoarece le era frica sa nu greseasca in ceea ce faceau. In epoca noastra, aceaste femei inca nu si-au pierdut feminitatea naturala cu care sunt inzestrate din nastere. Zodia lor araba spune ca se casatoreau cu barbati bogati, din zodiile Ghioaga taraneasca (21 aprilie - 20 mai), Toporisca (19 februarie - 20 martie) sau Sabie (23 iulie - 22 august.

Femeile nascute in zodia Toporisca (19 februarie - 20 martie) erau vazute ca fiind introvertite si visatoare, inzestrate un talent artistic: o voce buna sau talent la dans pentru care erau apreciate de barbatul care le lua de sotie. In epoca noastra moderna, aceste femei isi gasesc mai greu locul deoarece ele nu sunt facute pentru o viata profesionala plina de lupte. Ele au nevoie de un barbat care sa le sustina financiar. Zodia lor araba spune ca ele se casatoreau cu barbati influenti din zodiile Lant (23 septembrie - 22 octombrie), Sabie (23 iulie - 22 august) sau Arc (22 noiembrie - 20 decembrie).

Femeia nascuta in zodia Lant (intervalul 23 septembrie - 22 octombrie) se considera ca era o femeie manierata, care primea o educatie aleasa de la parintii ei si stia ce inseamna respectul fata de cei din jur. Ea se comporta perfect conform rolului ei si greu ii gaseai un cusur. In epoca noastra, aceasta femeie inca incearca sa se ridice la standardele unui ideal. Zodia lor araba spune ca parintii ei erau fericiti sa o marite foarte bine, in general cu barbati mult mai in varsta, din zodiile Lant (intervalul 23 septembrie - 22 octombrie), Lance (intervalul 21 decembrie - 19 ianuarie) sau Arc (22 noiembrie - 20 decembrie).

A treia categorie este cea a ”armelor lungi”, iar femeile nascute in aceste 4 zodii: Sabie (23 iulie - 22 august), Lance (21 decembrie - 19 ianuarie), Prastie (20 ianuarie - 18 februarie), Arc (22 noiembrie - 20 decembrie) erau renumite pentru frumusetea lor glaciara, mandria si educatia aleasa primita din familie. Erau in general femei tacute, cu o lume interioara bogata, dar care nu aratau nimic din ceea ce simteau, ci se comportau perfect conform rolului lor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc