Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul arab si femeile

In cultura araba, femeile au o putere sociala redusa, motiv pentru care chiar si zodiile din zodiacul arab poarta denumiri de arme de lupta, fiind asociate cu masculinitatea si forta. Rolul femeii in societatea musulmana este cel de mama si sotie supusa, de aceea informatiile putine, pe care acest zodiac le ofera despre femei, sunt legate de casatorie si familie. Ar fi interesat de aflat daca prezicerile acestui zodiac antic legat de femei mai este relevant si in societatea actuala.


Femeia nascuta in zodia Cutit
(22 iunie - 22 iulie) era considerata una din cele mai bune sotii, deoarece era obedienta, delicata, linistita, ingrijea membrii mai in varsta ai familiei, era capabila de o dragoste profunda fata de copii si o veneratie sincera fata de sotul ei. In epoca noastra moderna, aceasta femeie speram ca este la fel de apreciata pentru calitatile ei interioare, si nu neaparat pentru cele exterioare. Zodia lor araba spune ca ele faceau casatorii foarte bune, in general cu barbati bine vazuti in societate, din zodia Cutit (22 iunie - 22 iulie), Toporisca (19 februarie - 20 martie) sau Lance (decembrie - 19 ianuarie).

Femeile nascute in zodia Pumnal arabesc (23 octombrie - 21 noiembrie) erau considerate unele din cele mai pasionale femei, inzestrate din nastere cu o frumusete ravasitoare, multe ajungand in haremurile barbatilor cu putere de conducere, lucru considerat a fi o onoare. Aveau o capacitate de seductie deosebita. In epoca noastra, femeile din aceasta zodie se pot bucura de sarmul lor. Zodia lor araba spune ca deveneau in general sotiile unor conducatori politici sau de armata, din zodiile Lant (23 septembrie - 22 octombrie), Sabie (23 iulie - 22 august) sau Lance (21 decembrie - 19 ianuarie).

A doua categorie este cea a ”armelor mijlocii”
, iar femeile nascute in aceste 4 zodii: Buzdugan (21 mai - 21 iunie), Ghioaga taraneasca (21 aprilie - 20 mai), Toporisca (19 februarie - 20 martie), Lant (23 septembrie - 22 octombrie) erau considerate a fi femei cu abilitati artistice remarcabile, evidentiate in activitatile tipic feminine. Erau apreciate in familie pentru felul lor calm si bland de a fi, intotdeuna pozitivist.

Femeile nascute in zodia Buzgudan (21 mai - 21 iunie) erau femei renumite pentru istetimea lor si capacitatea de a invata repede tot ceea ce reprezentau activitatile gospodaresti si rolul lor ca si femei. Erau deschise spre a invata si a asculta de sfaturile primite de la barbatul lor si membrii mai in varsta ai familiei. Nu erau insa prea tandre, ci mai degraba distante. In epoca noastra, aceste femei isi pot regasi independenta la care visau de secole. Zodia lor araba spune despre ele ca in general se casatoreau cu barbati care erau mult timp plecati de acasa cu activitati de negot, din zodiile Briceag (23 august - 22 septembrie), Pumnal (21 martie - 20 aprilie) sau Buzdugan (21 mai - 21 iunie).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc