Setari Cookie-uri

Astrologie: Zodiacul arab si femeile

In cultura araba, femeile au o putere sociala redusa, motiv pentru care chiar si zodiile din zodiacul arab poarta denumiri de arme de lupta, fiind asociate cu masculinitatea si forta. Rolul femeii in societatea musulmana este cel de mama si sotie supusa, de aceea informatiile putine, pe care acest zodiac le ofera despre femei, sunt legate de casatorie si familie. Ar fi interesat de aflat daca prezicerile acestui zodiac antic legat de femei mai este relevant si in societatea actuala.


Femeile nascute in zodia Sabie
(23 iulie - 22 august) erau femei ordonate si mature deja de tinere. Isi iubeau copiii foarte mult, centrandu-si atentia asupra lor. Se considera ca inteligenta lor putea sa se apropie de a barbatului, insa nu erau lasate sa se exprime. In epoca noastra, aceste femei sunt printre luptatoarele cele mai inversunate pentru drepturile femeilor. Zodia lor araba spune ca se casatoreau cu barbati din zone geografice mai indepartate, iar prin casatorie se mutau departe de locurile natale. Zodia barbatului cu care le era predestinata o uniune era de obicei Buzdugan (21 mai - 21 iunie), Prastie (20 ianuarie - 18 februarie) sau Arc (22 noiembrie - 20 decembrie).

Femeile nascute in zodia Lance (21 decembrie - 19 ianuarie) erau considerate harnice, meticuloase, atente la detalii, serioase si distante, respectuoase fata de barbatul lor. Se prezicea ca vor avea putini copii, dar aceia vor fi baieti. In epoca noastra, aceasta femeie este capabila sa reusesca pe plan profesional la fel de bine ca un barbat. Zodia lor araba spune ca se casatoreau cu barbati care faceau parte din mediul lor social, pe care adesea le cunosteau deja de cand erau fetite, din zodiile Cutit (22 iunie - 22 iulie), Ghioaga taraneasca (21 aprilie - 20 mai), Toporisca (19 februarie - 20 martie).

Femeile nascute in zodia Prastie
(20 ianuarie - 18 februarie) erau considerate ca fiind femei introvertite si singuratice, tolerante si afectuoase, insa aveau adesea o nesiguranta in ele, diverse nelinisti si o sanatate fragila. Daca sotul ales lor era dominator, atunci se imbolnaveau repede. Infloreau insa alaturi de un barbat generos si calm, care le aprecia feminitatea delicata. In epoca noastra, aceaste femei isi gasesc greu locul si iubesc sa petreaca timp in liniste, visand la povesti despre sufletul lor pereche. Zodia lor araba spune ca se casatoreau cu barbati extrovertiti, virili si impunatori, din zodiile Briceag (23 august - 22 septembrie) si Pumnal arabesc (23 octombrie - 21 noiembrie) sau Arc 22 noiembrie - 20 decembrie).

Femeile nascute in zodia Arc
(intervalul 22 noiembrie - 20 decembrie) erau considerate a fi inzestrate cu o intelepciune nativa, lucru pentru care chiar daca nu erau apreciate de barbati, le dadea insa o nota de mister. Ele isi slujeau barbatul cu devotament si cel mai adesea erau foarte iubite de membrii mai in varsta ai familiei datorita comportamentului lor exemplar. In epoca noastra, aceste femei sunt independente si isi folosesc intelepciunea nativa ca sa se descurce in viata de zi cu zi. Zodia lor araba spune ca se casatoreau cu barbati din medii sociale la fel ca al lor, cu o mare asemanare de caracter si educatie, din zodiile Buzdugan (21 mai - 21 iunie), Toporisca (19 februarie - 20 martie) sau Prastie (20 ianuarie - 18 februarie).


Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc