Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie pentru toate zodiile

Iti ofera aceasta luna sansa unei noi iubiri? Avansezi in cariera sau te gandesti deja la un loc de munca mai bun? Acum o sa gasesti raspunsul la toate intrebarile care nu-ti dau pace, deoarece ti-am pregatit previziunile astrale pentru luna octombrie.

Iti ofera aceasta luna sansa unei noi iubiri? Avansezi in cariera sau te gandesti deja la un loc de munca mai bun? Acum o sa gasesti raspunsul la toate intrebarile care nu-ti dau pace, deoarece ti-am pregatit previziunile astrale pentru luna octombrie.

Berbec

Esti foarte activa luna asta, asadar castigurile vor fi pe masura. Totusi, nu esti in forma maxima, de aceea nu exagera cu vitejia. Dupa efortul depus, cea mai buna metoda de recuperare va fi sa te odihnesti un timp. In cuplu treci printr-o perioada de meditare. Mai mult ca oricand te gandesti la viitor si la persoana care-ti va fi alaturi. Revin in atentie conflicte mai vechi, care pot degenera in certuri serioase. Ai vrea sa faci ordine in viata personala, dar deocamdata nu indraznesti sa spui sincer tot ce simti. Spre sfarsitul lunii lucrurile incep sa se mai linisteasca, semn ca a trecut ce-a fost mai rau .

Atat in domeniul financiar cat si in cariera se anunta vesti bune. Beneficiaza la maxim de sansele care ti se ofera. S-ar putea sa primesti un venit suplimentar in afara serviciului.

Taur


Atmosfera este tensionata in plan profesional; ti se ofera sanse reale de avansare, dar va trebui sa depasesti foarte multe obstacole pentru a reusi. Trebuie sa te implici serios si sa incerci sa ignori tensiunile care apar pe plan afectiv. Partenerul poate deveni gelos pentru ca nu-i mai acorzi aceeasi atentie. O discutie calma ar fi indicata, pentru a evita neintelegerile.

Luna octombrie este ideala pentru schimbari privind silueta sau aspectul fizic. Este o perioada potrivita pentru a-ti stabili un program intens de fitness. In ajunul sarbatorilor de iarna vei fi mandra sa intampini noul an intr-o forma fizica de invidiat. In privinta vietii sentimentale, astrele prevad o perioada buna incepand cu 8 octombrie, marcata de armonie, intelegere si sprijin reciproc.

Gemeni

In domeniul carierei te asteapta foarte multe modificari. Fie vei fi nevoita sa accepti schimbari noi si alte metode de lucru, fie te hotarasti sa-ti cauti ceva mai bun. Pentru a lua cea mai buna decizie combate stresul cu o atitudine pozitiva si vei avea numai de castigat. In plan financiar, nu incepi luna cu vesti bune, dar la pana la sfarsitul lui octombrie situatia intra pe un fagas mai bun. Ai putea primi un venit suplimentar neasteptat ori ti se va restitui un imprumut mai vechi. Uranus, planeta surpizelor si a norocului intra in semnul tau zodiacal incepand cu 15 octombrie, aducand imbelsugare si optimism.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc