Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie pentru toate zodiile

Iti ofera aceasta luna sansa unei noi iubiri? Avansezi in cariera sau te gandesti deja la un loc de munca mai bun? Acum o sa gasesti raspunsul la toate intrebarile care nu-ti dau pace, deoarece ti-am pregatit previziunile astrale pentru luna octombrie.


Sagetator


Lucrezi cu entuziasm la serviciu, deoarece ai primit o avansare care te motiveaza puternic. In plus, iti doresti sa te remarci si sa iti atragi cat mai multe laude. Energia in cariera are legatura si cu sectorul banilor. Din punct de vedere financiar, luna octombrie se anunta aproape cea mai promitatoare din acest an. Acum este momentul sa-ti cumperi o bijuterie pe care ti-o doreai de mult, sau sa faci cateva schimbari in casa.

In plan sentimental, a sosit vremea unor decizii care nu mai suporta amanare. Relatia nu te mai multumeste, nici atitudinea partenerului si iti doresti o schimbare. Fie ca te desparti sau esti deja singura, vei cunoaste intamplator o alta persoana de sex opus care ti-ar putea trezi interesul.

Capricorn

Incepi luna cu forte proaspete, calma si surazatoare. Atitudinea pozitiva emanata se va reflecta atat in comportament, cat si in astpectul fizic. In cariera impresionezi prin munca si initiativa. Primesti vesti foarte bune de la superiori sau colegi. Este vorba fie de o promovare, fie ti se ofera posibilitatea de a lucra intr-un alt department, care te va ajuta sa-ti pui si mai bine in valoare calitatile. Deoarece dispui de bani luna asta, iti permiti sa-ti satisfaci dorintele personale, dar si sa cumperi un cadou special pentru o persoana apropiata.

In viata de cuplu nu te va ajuta foarte mult gandirea pozitiva. Se anunta tensiuni din partea partenerului care pare tot mai dezinteresat de la o vreme. Desi esti preocupata la serviciu, ai observat o distantare si cat de curand o sa iei masuri.

Varsator

Luna octombrie iti rezerva o perioada infloritoare pentru cariera,iar sansele de afirmare vor creste si mai mult spre sfarsitul lunii. Primesti vesti bune de la prietenii, asadar nu-i exclusa o mica excursie intr-un alt oras sau chiar in afara tarii. Bugetul este foarte bine conturat datorita aliantei planetelor Jupiter si Uranus in casa banilor. Rezista tentatiei de a cheltui prea mult; luna viitoare s-ar putea sa ai cheltuieli suplimentare.

In plan sentimental nu ai parte de clipe foarte intense la inceput de luna, dar spre sfarsitu lui octombrie situatia intra pe un fagas mai bun. Perioada 22-24, iti va aduce foarte multe surprize, distractie si dragoste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc