Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie pentru toate zodiile

Iti ofera aceasta luna sansa unei noi iubiri? Avansezi in cariera sau te gandesti deja la un loc de munca mai bun? Acum o sa gasesti raspunsul la toate intrebarile care nu-ti dau pace, deoarece ti-am pregatit previziunile astrale pentru luna octombrie.


Fecioara


Luna octombrie este excelenta din punct de vedere financiar. Intri in posesia unei sume de bani pe care o asteptai de mult si acum te gandesti la cheltuieli, avand o lista intreaga dorinte care asteapta sa fie satisfacute. Este meritul tau, insa n-ar strica sa econimisesti o parte din tot ce ai; s-ar putea sa-ti fie de folos mai tarziu. Treci printr-o perioada buna si din punct de vedere emotional. Si la serviciu esti energica si iesi in evidenta prin perseverenta si dinamism.

In dragoste, se anunta de asemenea o perioada favorabila. Atragi usor atentia asupra ta si daca esti deja implicata intr-o relatie, s-ar putea sa starnesti gelozia partenerului. Mai mult, s-ar putea sa cunosti o persoana de sex opus extrem de atragatoare, care-ti va trezi rapid interesul. Vei descoperi ca atractia fata de noul venit va fi foarte greu de stapanit.

Balanta


Incepi luna intr-o forma de zile mari. Alianta planetelor Jupiter si Uranus iti asigura energie, chef de munca si o gandire pozitiva. Vesti bune se anunta si in sectorul banilor; fie primesti un supliment finaciar, fie un cadou neasteptat, care te va incanta cu siguranta. La inceptulul lui octombrie ai noroc si de momente romantice, pline de pasiune. Partenerul te surprinde cu o atitudine noua, demonstrand mai mult interes pentru dorintele tale. Cele mai frumoase zile se anunta in perioada15-17 octombrie, cand vei avea parte de foarte multa atentie si afectiune.

In plan profesional te bucuri de sustinerea colegilor si de aprecierea superiorilor, fiind motivata sa lucrezi cu spor si daruire. 20 octombrie este ziua ta norocoasa pentru cariera; profita de orice oportunitate pentru a te face remarcata.

Scorpion


Incepi luna octombrie fara chef de lucru, obosita, dar situatia se va schimba in bine pe parcurs. La serviciu te asteapta proiecte noi, carora le vei face fata cu brio. Ambitia te determina sa iti pui in valoare originalitatea si creativitatea. Vei da dovada de foarte multa eficienta, insa trebui sa-ti pastrezi energie si pentru sfarsitul lunii care se anunta destul de algomerat. In plan financiar s-ar putea sa intampini anumite probleme daca vei chetui mai mult decat ti-ai propus.

In plan sentimental te bucuri de intelegerea si sustinerea partenerului, asadar acum este momentul prielnic pentru a va rezolva conflictele mai vechi. In aceasta luna se prefigureaza atat clipe tensionate, cat si momente pasionale, romantice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc