Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie pentru toate zodiile

Iti ofera aceasta luna sansa unei noi iubiri? Avansezi in cariera sau te gandesti deja la un loc de munca mai bun? Acum o sa gasesti raspunsul la toate intrebarile care nu-ti dau pace, deoarece ti-am pregatit previziunile astrale pentru luna octombrie.

Luna asta meditezi intens asupra relatiei si iti doresti sa petreci cat mai mult timp alaturi de persoana iubita. Simti ca esti pregatita pentru un angjament serios, asadar casatoria nu este exclusa din discutiile voastre. Daca n-ai intalnit inca pe cineva, in octombrie, astrele sunt nerabdatoare sa te cupleze cu cineva, asadar, fii cu ochii in patru.

Rac


In luna octombrie, planetele iubirii iti insufla avantul necesar pentru a initia cele mai romantice intalniri, presarate cu declaratii si porniri erotice. Cu siguranta, de la inceputul lunii ai constatat ca te asteapta o perioada favorabila in plan sentimental. Totusi, nu sunt excluse nici tensiunile, dar nu trebuie sa-ti faci prea multe griji. Nici o cearta serioasa nu pare sa iti afecteze armonia din viata de cuplu. Dimpotriva, vei avea parte de clipe spectaculoase. Pentru perioada excelenta din plan sentimental sunt responsabile planetele Marte si Venus, care s-au aliat pentru a-ti oferi bunastare si pasiune in casa dragostei.

Buna dispozitie se rasfrange in mod pozitiv si asupra altor actiuni. Dai dovada de foarte multa creativitate si chef de lucru. Cariera va cunoaste o perioada infloritoare din acest motiv, deoarece esti foarte activa si ai pofta de actiune. Te gandesti chiar sa iti renovezi casa, ori sa faci cateva schimbari majore.

Leu


Ai inceput luna primind niste critici nemeritate, care te-au demoralizat putin. Astfel, ai devenit foarte sensibila la reactiile celor din jur. E cazul sa-ti revii, deoarece chiar daca n-ai inceput in forta luna octombrie, situatia se va imbunatati considerabil pe parcurs. Ai sanse reale sa calatoresti luna asta. Fie iti vizitezi familia, fie partenerul iti pregateste o surpriza de proportii. Jupiter, planeta norocului se asociaza cu Venus, pregatind o atmosfera romantica, infloritoare in cuplu. S-ar putea sa-ti imbunatatesti relatiile si cu un vechi prieten sau cu o ruda, rezolvand printr-o discutie amiabila niste conflicte mai vechi.

In plan profesional te asteapta progrese mari, dupa o perioada destul de incarcata. Si in domeniul financiar se anunta o perioada buna, insa atentie la cheltuieli. Evita sa risipesti foarte multi bani pe mofturile de moment; spre sfarsitul lui octombrie s-ar putea sa ai nevoie de o suma importanta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc