Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii octombrie pentru toate zodiile

Iti ofera aceasta luna sansa unei noi iubiri? Avansezi in cariera sau te gandesti deja la un loc de munca mai bun? Acum o sa gasesti raspunsul la toate intrebarile care nu-ti dau pace, deoarece ti-am pregatit previziunile astrale pentru luna octombrie.


Pesti


Incepi luna octombrie cu ganduri de schimbare. Iti doresti sa faci altceva, actualul loc de munca nu te mai satisface nici din punct de vedere financiar si astepti orice oportunitate pentru a te remarca. Ai curaj, initiativa si incepi deja sa te implici in proiecte suplimentare. Chiar daca asta inseamna munca in plus, esti convinsa ca va merita efortul. Esti mai increzatoare ca niciodata si speri in reusita. Sansele cresc pe masura implicarii si satisfatiile nu vor intarzia sa apara. Vei travesra o perioada mai dificila in plan financiar, dar spre sfarsitul lunii se anunta vesti imbucuratoare.

Si in relatia de cuplu adopti o atitudine noua. Incepti sa-ti pierzi increderea in partener, te simti neglijata si simti nevoia sa lamuresti cat mai repede lucrurile. Acum ai avea forta s-o iei de la capat, insa trebuie sa te gandesti foarte bine inainte sa iei decizia finala.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc