Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor pentru toate zodiile

Vorbim mereu despre avantajele de a fi nascuti intr-un anumit semn zodiacal. De aceasta data, ne-am gandit sa atragem atentia asupra defectelor care ne influenteaza in viata de zi cu zi.

Vorbim mereu despre avantajele de a fi nascuti intr-un anumit semn zodiacal. De aceasta data, ne-am gandit sa atragem atentia asupra defectelor care ne influenteaza in viata de zi cu zi.

Berbec


Berbecul este dominat de Marte, planeta incapatanarii si a certurilor. Asadar, nu-i de mirare ca nativii zodiei asculta doar de propria parere si deseori se lovesc cu capul de pragul de sus. Sunt plini de energie, insa, de cele mai multe ori uita sa se gandeasca de doua ori inainte sa actioneze. Au mare incredere in propriile convingeri si stiu ce-i mai bine pentru ei dar si pentru ce-i din jurul lor. Te-ai gandit cumva sa contrazici vreun Berbec? In acest caz, fie renunta repede la aceasta idee nebuneasca, fie inarmeaza-te cu foarte mult calm. Maestrii in discutiile contradictorii, ar merge pana in panzele albe sa-si sustina puctul de vedere. Chiar daca descopera ca n-au dreptate, nu se recunosc invinsi in fata altora.

Aroganta nu se opreste nici in dragoste. Mai mult, Berbecul este nestatornic si egoist, tinzand sa se gandeasca doar la propria persoana.

Taur


Venus, planeta dominanta a Taurului, este responsabila atat pentru calitatile acestuia, cat si pentru defectele nativului. Din foarte multa dragoste si iubire de sine, Taurii au tendinta de a-si supraestima calitatile. Foarte comozi, le place sa leneveasca, uitand de responsabilitati sau promisiuni. Intr-o relatie, odata ce si-au cucerit perechea, devin nepasatori si nu mai acorda aceeasi atentie ca la inceput. Adora sa fie in centrul atentiei, sa se simta apreciati, insa nu returneaza aceleasi gesturi partenerului. Desi nu le plac starile conflictuale, daca sunt provocati, vor ataca asemenea unui taur in arena, cu violenta si precizie.

Taurul va insista intotdeauna sa-si indeplineasca scopul, indiferent de mijloace. De asemenea, poate da dovada de o viclenie absoluta, pentru a reusi.

Gemeni

Gemenii stapanesc foarte bine arta comunicarii, asadar te pot minti in fata, fara sa clipeasca. Guvernati de Mercur, planeta trancanelii si a isteriilor, se inversuneaza cumplit cand lucrurile nu decurg conform planului. Gemenii au foarte multe asteptari de la viata, dar nu gasesc esentialul. Se entuziasmeaza usor, dar se impiedica de primele obstacole. Deseori, prietenii isi pierd increderea in ei, deoarece dau dovada de neseriozitate. Vorbesc intr-una, exagereaza cu puterea de cunoastere, ca in final sa constate ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc