Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor pentru toate zodiile

Vorbim mereu despre avantajele de a fi nascuti intr-un anumit semn zodiacal. De aceasta data, ne-am gandit sa atragem atentia asupra defectelor care ne influenteaza in viata de zi cu zi.

In dragoste este la fel de relaxat, dezinteresat si nu ofera suprize mari. Asteapta sa primeasca mai mult decat daruieste si pare egoist. Greseste cu nevinovatie si este extrem de surprins, chiar ofensat cand i se aduc la cunostinta anumite gafe.

Capricorn

Este foarte incapatanat, fixist si crede doar in propriile convingeri. Guvernat de Saturn, planeta parvenirii si a rutinei, se complace de fiecare data intr-un stil de viata rigid, plictisitor, lipsit de adrenalina. Nu este interesat de comunicare si nu vrea sa fie la curent cu noutatile; exista intotdeauna doar ce stie el ca exista. Usor pesimist, nu face niciodata planuri dinainte. Ce va fi, va fi la fata locului. Teribil de incapatanat, la ambitie poate refuza pana si cele mai logice argumente.

Nici pentru persoana iubita nu isi va schimba ceva din comportament. Intr-o relatie este delasator si foarte rar apreciaza surprizele.

Varsator

Dominati de Uranus, planeta extremelor si a ciudateniilor, Varsatorii exceleaza la capitolul defecte prin lene, delasare si neprevazut. Acestia pot surprinde printr-un calm enervant in situatiile limita si la fel de bine, te pot parasi cand te astepti mai putin. Daca argumentul “Vreau sa-mi traiesc viata din plin nu te convinge”, va trebui sa cauti singura alt raspuns, deoarece Varasatorul va ramane tacut si nevinovat.
Este greu de inteles, necomunicativ si deseori face doar ce vrea.

In dragoste este rigid si nu-si dezvaluie foarte usor latura romantica. Nu traieste intes dragostea si daca il sufoci cu prea multa atentie, va migra spre alte teritorii.

Pesti

Pestii sunt guvernati de Neptun, zeul confuziei si al promisiunilor neimplinite. La prima vedere sunt naivii, cred usor tot ce li se spune. Daca descopera ca sunt mintiti cu greu isi recapata increderea in oameni, fiind permanent suspiciosi. Pestii sunt idealisti, autoritari si vor sa li se respecte toate dorintele. Vorbesc mult, le place sa cunoasca oameni noi, si sunt atat de visatori, incat uita de promisiuni.

In dragoste, se ataseaza foarte usor si simt nevoia in permanenta de atentie si declaratii. Altfel devin depresivi si banuitori. Chiar daca n-au argumente coerente, creeaza scenarii pesimiste si se transforma in adevarati detectivi, incercand sa descopere se ascunzi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc