Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor pentru toate zodiile

Vorbim mereu despre avantajele de a fi nascuti intr-un anumit semn zodiacal. De aceasta data, ne-am gandit sa atragem atentia asupra defectelor care ne influenteaza in viata de zi cu zi.

Nativii zodiei Fecioara, stiu foarte bine sa evidentieze defectele altora, insa niciodata nu si-ar recunoaste propriile greseli. Aceasta teorie este valabila si in dragoste. Fecioara are aspiratii exagerate si intotdeauna va reprosa cate o greseala, deoarece adora sa tina lectii de morala.

Balanta

Sunt visatoari si lenesi, cum nu s-a mai vazut. Dominati de Venus, planeta trandaviei si a capriciilor, sunt idealisti si isi imagineaza lumea altfel decat e. In relatiile cu cei din jur nu apreciaza corect, centrandu-si atentia asupra aspectului fizic sau a comportamentului. Sunt foarte nesiguri si intotdeauna se bazeaza pe parerea celorlalti sau incearca sa traga de timp. Zodia Balantei nu are un anumit defect dominant. Un nativ al zodiei poate fi incapatanat, altul mincinos ori instabil, superficial sau increzut.

In dragoste este nastatornica si cantareste fiecare gest. Isi doreste sa intalneasca iubirea, dar este foarte nehotarata. In ciuda aspectului sau, Balanta exprima instabilitate si dezechilibru.

Scorpion

Este dominat de doua planete: Pluto si Marte, asadar nativul acestei zodii se face remarcat prin obsesii, agitatie permanenta si razbunare. Scorpionul este o persoana foarte ambitioasa care vrea totul sau nimic. Iubeste luxul, puterea si nu suporta singuratatea. Este obsedat de control si intotdeauna trebuie sa castige. Are idei fixe, usor pesimiste. Permanent suspicios, vede la fiecare pas cate un percol, intrigi si nu prea are incredere in cei din jur. Daca a fost dezamagit, este teribil de razbunator.

In dragoste este foartea posesiv, suspicios si are nevoie in permanenta de atentie. Orgoliosul Scorpion este foarte sensibil. Daca nu primeste atentia cuvenita, intra la banuieli si viata langa el se va transforma intr-un calvar.

Sagetator


Este un inconstient, vesnic optimist care se pricepe foarte bine s-o dea cu bata-n balta, in cele mai nepotrivite momente. Nu-i de mirare, fiind dominat de Jupiter, planeta exceselor si a glumelor proaste. Ii place foarte mult sa vorbeasca, promite vrute si nevrute, dar cand trebuie sa se tina de cuvant, pare lovit de amnezie. In general, nu pare responsabil, ci chiar asa este. Pentru Sagetator nu exista risc, nu exista extreme; nici nu-si pune intrebari, nici nu vrea sa inteleaga.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc