Setari Cookie-uri

Horoscopul defectelor pentru toate zodiile

Vorbim mereu despre avantajele de a fi nascuti intr-un anumit semn zodiacal. De aceasta data, ne-am gandit sa atragem atentia asupra defectelor care ne influenteaza in viata de zi cu zi.

In dragoste isi doresc o relatie care sa le confere libertate absoluta. Adora relatiile deschise, cat mai dezinvolte, fiind primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Nu sunt foarte romantici, fiind mereu grabiti si sunt capabili sa strice un moment special prin indiferenta sau o atitudine rece.

Rac

Racul este dominat de astrul toanelor si al inventiilor, Luna. Zambeste gratios, insira complimente, doar pentru a impresiona si pentru a-si rezolva interesele. Este strangator, foarte zgarcit si nu ar impartasi cu nimeni secretele vreunei reusite, in special castigul. La nevoie, poate utiliza cuvintele pentru a dezinforma sau pentru a jigni. Racul este foarte schimbator, superficial si iubeste barfa. De aceea, isi atrage foarte usor critici. In dragoste, adora diversitatea si vizeaza in principal satisfacerea propriilor dorinte.

In general, racii sunt impulsivi; incep mai multe lucruri deodata, dar nu duc la bun sfarsit nici unul. Isi schimba des idealul si sunt foarte mofturosi; le fac de multe ori viata grea celor din jurul lor.

Leu

Nativii acestei zodii sunt extrem pretentiosi tin foarte mult la imaginea lor. Dominati de Soare, astrul ingamfarii si al egoimsumui, pun mai presus de orice interesele personale si nu-si refuza niciodata nimic. Desi nu pare, Leul este dependent de parerile celor din jur, de complimente si atentii nelimitate. Isi doreste in permanenta sa iasa in evidenta cu ceva si cand nimereste oportunitatea, o va face somptuos, mandru si teatral. Isi doreste foarte mult sa straluceasca si este un conducator innascut, uneori agresiv. Are abilitati de lider si chiar daca nu ocupa o astfel de pozitie in cariera, are tendinta de a-si impune opiniile.

Leul are foarte mare incredere in propria persoana si orice esec il deprima. Si in dragoste tinde sa fie arrogant si egoist. Atent mai mult la propriile dorinte, uita ca trebuie sa se comporte natural, afectuos, fara sa ofere vreo reprezentatie.

Fecioara

Rece, perfectionista si foarte ordonata, Fecioara poate scoate din sarite si cel mai rabdator partener. Vesnic nemultumita, se suborboneaza lui Mercur, planeta trancanelii si a isteriilor. Vorbeste foarte mult si deseori fara rost, deoarece ii place sa se faca auzita. Cand este indispusa, Fecioara taie cheful tuturor, in special celor care nu au simtul umorului foarte dezvoltat. Glumele ei nu sunt inghitite de oricine, fiind mai exact critici subtile la adresa defectelor. Rareori leaga prietenii de durata, deoarece la aparitia primului conflict izbucnesc certuri violente presarate cu istericale si critici dure.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc