Setari Cookie-uri

Horoscopul calitatilor pentru toate zodiile

Semnul zodiacal nativ ne influenteaza puternic comportamentul si caracterul. Afla cat mai multe despre personalitatea ta si vei descoperi calitatile care iti caracterizeaza zodia:

Semnul zodiacal nativ ne influenteaza puternic comportamentul si caracterul. Afla cat mai multe despre personalitatea ta si vei descoperi calitatile care iti caracterizeaza zodia:

Berbec

Nativul zodiei Berbec este o persoana activa, curajoasa si plina de energie. Are spirit de echipa si intotdeauna vine cu cele mai bune solutii pentru a rezolva o problema. Insotit de curaj, nu da inapoi de la nici o provocare si nu-si abandoneaza prietenii la greu. Berbecul este un om generos si afectuos cu un simt al datoriei adanc inradacinat. Dorinta de succes il va impinge spre reusita in plan profesional. De asemenea, are o buna rezistenta la efort si este un bun sfatuitor.

Berbecul atrage sexul opus prin sensibilitate si umor. Este foarte pasional si daca se indragosteste cu adevarat nu-si va ascunde sentimentele. In pat Berbecii sunt spontani, dominati de pasiune si imaginatie. Acorda importanta comunicarii in pat, fiind preocupati sa-si satisfaca atat propriile placeri, cat si cele ale persoanei iubite.

Taur


Taurul este o persoana rafinata, sensibila si echilibrata. In general om de cuvant, nativul zodiei iti va intinde intotdeauna o mana de ajutor in situatiile extreme. Inzestrat cu simt artistic apreciaza arta si in general tot ce e frumos. Adora plimbarile in natura, fiind o persoana traditionalista. In general pasnic,
Taurul nu agreeaza conflictele si nu se implica in actiuni care nu-i inspira incredere.

In dragoste este un partener stabil cu sentimente durabile. In pat este foarte tandru, senzual si va transforma sexul intr-o devarata arta. Este un partener stabil cu picioarele pe pamant si va suferi mult daca este dezamagit.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt persoane agile, cu bun simt, foarte sociabile. Inzestrati cu o capacitate excelenta de comunicare, creativitate si talent diplomatic, se descurca foarte bine pe plan profesional. Gratie unei personalitati flexibile, se adapteaza foarte usor si la schimbari. Sarmanti si seducatori, ies in evidenta foarte usor. Sunt extrem de vorbareti, comunicarea fiind si principala arma de seductie. Persoane vesele si optimiste isi pastreaza vesnic tanar spiritul adolescentin.

In dragoste sunt romantici si foarte pasionali. Foarte curiosi, Gemenii isi doresc sa afle cat mai multe despre partenerii lor. Apreciaza comunicarea in cuplu, cadourile surpriza si declaratiile de dragoste. Vor oferi in schimb tandrete, atentie si vorbe de iubire la fel de afectuoase.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc