Setari Cookie-uri

Horoscopul calitatilor pentru toate zodiile

Semnul zodiacal nativ ne influenteaza puternic comportamentul si caracterul. Afla cat mai multe despre personalitatea ta si vei descoperi calitatile care iti caracterizeaza zodia:

Este un partener fidel, seducator, care tine seama de dorintele celuilalt. Odata ce s-a indragostit, doreste sa imparta totul cu persoana iubita. Balanta este foarte senzuala, delicata si apreciaza persoanele cu spirit umanitar, idealiste si inventive.

Scorpion


Nativii zodiei Scorpion sunt persoane hotarate, carismatice si foarte interesante. Au o personalitate puternica si reusesc sa iasa cu zambetul pe buze din orice incurcatura. Intuitivi, presimt dificultatile si gratie unui fler formidabil, identifica usor personalitatea celorlalti. Totodata, Scorpionul este o persoana sansibila, generoasa, dornica sa-i ajute pe ceilalti.

In dragoste, Scorpionul este foarte senzual, loial, dedicat persoanei iubite. La inceput poate parea misterios, insa aceasta este doar una dintre metodele preferate de seductie. In pat stapaneste o arta desavarsita de cucerire si este foarte pasional.

Sagetator

Sagetatorul este o persoana foarte corecta, generoasa si inteleapta. Pune mai presus de orice corectitudinea si moralitatea, fiind matur in gandire si independent. Este o persoana foarte ambitioasa si incearca sa se autodepaseasca de fiecare data. Isi doreste sa fie cat mai original in tot ceea ce face, starnind interesul si admiratia celorlalti pentru caracterul sau.

Sagetatorul are un simt al umorului foarte bine dezvoltat si iubeste distractia. Intr-o relatie apreciaza un partener la fel de jovial, sociabil, alaturi de care poate comunica deschis. Are o imaginatie bogata si este protector cu persoana iubita.

Capricorn

Capricornul este o persoana realista, cu capul pe umeri care stie ce sa ceara de la viata. Este caracterizat de un simt practic deosebit si dorinta de stabilitate pe toate planurile. Este o persoana intelectuala, care isi doreste sa atinga un anumit nivel in viata sociala. Din partea apropiatilor va dobandi respect si incredere, fiind un om de cuvant care stie sa-si respecte promisiunile.

Capricornul afiseaza o atitudine cuceritoare si pasionala intr-o relatie, care-l face pe celalalt sa se simta apreciat, dorit si iubit. Ii place sa surprinda in asternuturi, fiind dornic sa raspunda cererilor partenerului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc