Setari Cookie-uri

Horoscopul calitatilor pentru toate zodiile

Semnul zodiacal nativ ne influenteaza puternic comportamentul si caracterul. Afla cat mai multe despre personalitatea ta si vei descoperi calitatile care iti caracterizeaza zodia:

Rac

Racul este probabil cel mai sentimental semn al zodiacului. Imaginatia, sensibilitatea si intuitia sunt cele mai de pret daruri ale lui. Este tolerant si in relatiile cu cei din jur, fiind un bun sfatuitor. Fire temperamentala, isi controleaza emotiile destul de bine. Tine la intimitatea personala si nu vorbeste niciodata mai mult decat trebuie decat cu persoanele de incredere.

Racul este foarte protector in dragoste. Cauta liniste si siguranta, oferind in schimb fidelitate si incredere absoluta. Tinde catre stabilitate si viseaza la un camin echilibrat alaturi de persoana iubita. Nu-i plac certurile si rareori se angajeaza in conflicte violente.

Leu

Nativul zodiei Leu are o vointa puternica, fiind capabil sa gaseasca solutiile corecte si in momentele de criza. Inventiv si stapan pe sine, trece peste orice obstacol pentru a-si atinge scopul propus. Desi are un spirit de lider innascut, apreciaza si parerile apropiatilor, fiind intotdeauna atent sa-i rasplateasca pe cei care l-au ajutat. Bun organizator, este o prezenta tonica pentru cei din jur; stie intotdeauna sa destinda atmosfera cu glume si voie buna.

In cuplu este romantic si adora sa-si surprinda perechea cu declaratii de dragoste si cadouri surpriza. Da dovada de principii solide cand se implica intr-o relatie serioasa. In plan sexual, nativul zodiei Leu este foarte pasional si inventiv.

Fecioara

Fecioara este o persoana rationala, discreta, si amabila. Bine ancorata in prezent, nu traieste cu capul in nori si stie foarte bine ce isi doreste de la viata. Chibzuita si practica, poate impaca foarte bine cariera cu viata de familie. Este foarte atenta la detalii si gratie spiritului analitic-rational, citeste foarte bine oamenii din spatele vorbelor.

In dragoste este imprevizibila, jucausa. Fecioarei ii place sa cucereasca , dar totodata, adora sa fie sedusa. Inzestrata cu un aspect fizic deosebit, atrage ca un magnet sexul opus fara prea mare efort. In pat joaca diferite roluri si tine cont de dorintele partenerului.

Balanta

Nativul zodiei Balanta este o persoana meditativa, sociabila si plina de candoare. In cariera isi gaseste mereu drum spre succes, fiind un bun colaborator. Apreciaza ordinea si dreptatea. Nativii zodiei Balanta pot avea si inclinatii artistice, manifestand o puternica atractie catre lectura, muzica sau dans. Intr-o relatie tinde catre stabilitate si casatorie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc