Setari Cookie-uri

Horoscopul calitatilor pentru toate zodiile

Semnul zodiacal nativ ne influenteaza puternic comportamentul si caracterul. Afla cat mai multe despre personalitatea ta si vei descoperi calitatile care iti caracterizeaza zodia:


Varsator


Varsatorul este foarte sensibil, generos si hotarat. Se impaca foarte bine intr-un colectiv si gratie simtului practic se va remarca in cariera. Nativul zodiei este o persoana libera si moderna, mereu cu un pas inaintea celorlalti. Viata lui este intotdeauna plina de neprevazut, asadar n-ai cum sa te plictisesti alaturi de un Varsator. Este o persoana flexibila care se adapteaza foarte bine la schimbari.

Intr-o relatie este inainte de toate un bun sfatuitor, alaturi de care poti sa vorbesti deschis despre orice problema. Fermecator si imprevizibil, adora sa-si surprinda partenerul. Este foarte pasional si atasat, iar in pat poate da dovada de multa imaginatie si nonconformism.

Pesti

Pestii sunt persoane foarte sensibile la problemele celorlalti, amabili si idealisti. Au un simt estetic deosebit si pot avea talente in mai multe domenii. Foarte carismatici, stiu sa se faca placuti in societate, fiind foarte vorbareti si cooperanti. In plan profesional cauta o meserie care sa le satisfaca atat nevoile financiare cat si cele spirituale. Se remarca prin perseverenta, originalitate si ambitie.

In dragoste are nevoie de foarte multa dragoste si atentie. La randul sau se va darui total partenerului, oferindu-i in plus incredere si fidelitate. Este foarte visator, romantic si sensibil. In general tolerant, nu agreeaza conflictele si evita confruntarile.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc