Setari Cookie-uri

Horoscop emotional: Cum seduci barbatii zodiacului

Fiecare persoana este unica si semnul zodiacal ii atribuie anumite aptitudini si inclinatii. Asadar, pentru a cuceri barbatul visurilor tale, bazeaza-te pe intuitie, dar nu ignora caracteristicile oferite de zodia in care s-a nascut.

Fiecare persoana este unica si semnul zodiacal ii atribuie anumite aptitudini si inclinatii. Asadar, pentru a cuceri barbatul visurilor tale, bazeaza-te pe intuitie, dar nu ignora caracteristicile oferite de zodia in care s-a nascut.

Berbec

Berbecul este un semn de Foc, masculin, predominant activ. Marte, planeta guvernatoare ii intensifica energia si curajul, de aceea se aprinde foarte usor cand intalneste la orizont o partenera la fel de indrazneata. Viata alaturi de nativul zodiei este total opusa banalului, plina de neprevazut, asadar inarmeza-te cu mult curaj, rabdare si tenacitate pentru a-l cuceri. Da dovada de mult entuziasm la propunerile lui, fii directa, insa lasa-l sa te cucereasca. Foarte important, nu incerca sa-l minti. Berbecii au un simt fin al observatiei si daca descopera ca au fost inselati, reactioneaza violent.

Dincolo de imaginea agresiva pe care si-o creeaza, Berbecul ascunde o sensibilitate deosebita, greu de sesizat. Asadar, prinde momentul oportun pentru a-l surprinde cu o atitudine protectoare, plina de afectiune. Cu siguranta, va aprecia gestul tau si reactiile pozitive nu vor intarzia sa apara.

Taur

Taurul este un semn fix de pamant, inclinat catre stabilitate si echilibru. Este dominat de planeta Venus si principalele carecteristici ale acestuia sunt loialitatea, spiritul practic si rabdarea de care da dovada si in cele mai dificile momente. Realist, motivat de principii solide si dorinta de bunastare este atras de o femeie intelegatoare, afectuoasa, de incredere. De asemenea, barbatul Taur apreciaza calitatile de gospodina ale femeii, simturile olfactive si gustative fiindu-i foarte bine dezvoltate. Nu-i oferi motive de neincredere ; din dorinta de securitate, poate deveni posesiv si banuitor. Nativul zodiei are un temperament calm si nu agreeaza conflictele. Are nevoie de siguranta intr-o relatie; chiar daca l-ai cucerit nu inceta sa fii romantica si surprinde-l mereu cu dovezi de iubire.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt persoane flexibile, dominate de planeta Mercur. Au o capacitate excelenta de comunicare si isi mentin vesnic tanar spiritul adolescentin. Acestia sunt foarte curiosi si stiu sa-si puna in valoare personalitatea. Gemenii sunt atrasi de flirturi si aventuri, implicandu-se mai greu in relatii serioase. Pentru a-i atrage atentia nativului, initiaza discutii prelungi si realizeaza un dialog cat mai interesant. Trateaza situatiile delicate cu umor si da-i de inteles ca pe langa iubita ideala, ai putea fi si o excelenta partenera de viata, fermecatoare, plina de umor. Chiar daca l-ai cucerit, nu inceta sa-l provoci cu subiecte de interes, jocuri de inteligenta, replici spontane si un temperament pasional.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc