Setari Cookie-uri

Horoscop emotional: Cum seduci barbatii zodiacului

Fiecare persoana este unica si semnul zodiacal ii atribuie anumite aptitudini si inclinatii. Asadar, pentru a cuceri barbatul visurilor tale, bazeaza-te pe intuitie, dar nu ignora caracteristicile oferite de zodia in care s-a nascut.


Rac


Racul este un semn negativ de Apa, dominat de Luna. Barbatul Rac este traditionalist, respectuos si galant. Este un partener excelent, usor de cucerit prin naturalete si umor. Chiar daca esti tentata sa faci primul pas, lasa-l pe el sa te seduca. Acesta adora sa curteze o femeie, fiind un maestru al declaratiilor de dragoste si al complimentelor. Asadar nu te grabi si bucura-te de atentia pe care ti-o va acorda. Racul este unul dintre cele mai sentimentale semne ale zodiacului, sensilibitatea si loialitate fiind alte caracteristici de baza ale sale. Invata sa-i citesti starea de spirit, prevenindu-i starile de neliniste si temerile. Nativul apreciaza o partenera tandra cu o imaginatie bogata atat in plan afectiv, cat si in plan sexual. Pentru a-l cuceri definitiv demonstreaza-i ca-l apreciezi si fa-l sa se simta in siguranta langa tine.

Leu

Leul este un semn zodiacal masculin de Foc, guvernat de Soare. Inteligenta, ambitia si gloria fac parte din caracteristicile definitorii ale sale, insa la polul opus, mandria si teatralitatea il transfoma pe Leu intr-una dintre cele mai orgolioase zodii. Asadar, partenera care doreste sa-l cucereasca trebuie sa-l abordeze cu mult tact si rabdare, recunoscandu-i superioritatea. Aspectul exterior conteaza foarte mult pentru un Leu, de aceea, mai bine anuleaza o intalnire cu el, decat sa-ti faci aparitia neingrijita. Fii sociabila, deschisa, cu zambetul pe buze, insa pastreaza intotdeauna o aura de mister asupra ta. Insuseste-ti o atitudine mandra si provoaca-l sa lupte pentru tine, insa nu-i subestima niciodata orgoliul. Demonstreaza-i ca esti fidela si nu uita sa-l apreciezi continuu pentru realizarile sale.

Fecioara

Nativul zodiei Fecioara este un semn feminin de Pamant guvernat de Mercur. Este perfectionist in tot ce face, are un spirit critic exagerat si nu suporta enigmele. Intotdeauna are nevoie de siguranta si exactitate. Asadar, daca vrei sa-i atragi atentia uita de tehnicile clasice si incearca sa-l surprinzi prin naturalete si originalitate. Exclude machiajul strident si vestimentatia foarte sexy, cel putin la primele intalniri. Fii punctuala, ordonata si abordeaza discutii banale, despre serviciu, stiinte, magazine, care sigur i-ar trezi interesul. Nativul zodiei este o persoana practica, nu gusta surprizele si apreciaza o partenera conservatoare, matura, care sa-i impartaseasca majoritatea convingerilor. Este atent la fiecare detaliu, aspectul ingrijit si punctualitatea fiind foarte importante.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc