Setari Cookie-uri

Horoscop emotional: Cum seduci barbatii zodiacului

Fiecare persoana este unica si semnul zodiacal ii atribuie anumite aptitudini si inclinatii. Asadar, pentru a cuceri barbatul visurilor tale, bazeaza-te pe intuitie, dar nu ignora caracteristicile oferite de zodia in care s-a nascut.


Balanta

Balanta este o zodie masculina, de Aer, guvernata de Venus, planeta care-i conduce potentialul afectiv si interesul pentru frumos. Personalitatea nativului este foarte sociabila, deschisa catre nou. Manifesta interes pentru cat mai multe domenii, fiind complet dependent pe prieteni. Ca si partener de viata este un barbat atent, galant cu o imaginatie bogata, care odata ce s-a indragostit isi va centra toata atentia asupra partenerei. Cucereste-l cu printr-o apritie de efect, adoptand o atitudine mandra, usor inaccesibila. Barbatul Balanta apreciaza bunul gust si va sti sa-ti complimenteze tinuta. Impresioneaza-l prin creativitate, insa pastreaza detaliile provocatoare pentru intimitate. Starneste-i interesul cu discutii despre muzica, arta, frumos dar abordeaza si probleme controversate sau nedreptati.

Scorpion

Scorpionul este o zodie feminina, de Apa, guvernata de Marte si Pluto. Nativul zodiei este recunoscut pentru tenacitatea sa, hotararea si curajul de care da dovada, indiferent de situatie. Are o personalitate misterioasa, este greu de citit si eticheteaza dintr-o privire caracterul unei persoane. Astfel, toate aceste caracteristici il transforma pe Scorpion intr-unul dintre cele mai enigmatice semne ale zodiacului. Daca ti-ai pus in plan sa-l cuceresti, trebuie mai intai sa-l provoci pentru a-i atrage atentia. Abordeaza-l cu o privire directa, zambind, dovedindu-i astfel ca esti o persoana increzatoare in propriile forte. Scorpionul poate fi un barbat foarte romantic si amabil, in ciuda imaginii dure pe care si-a creat-o. Trebuie doar sa ii castigi respectul si sa ii demonstrezi ca esti o persoana de incredere. Cere-i sfatul in orice problema si pastreaza o atitudine cat mai naturala.

Sagetator


Sagetatorul este un semn de Foc, masculin, guvernat de planeta Jupiter, care-i intensifica personalitatea filosofica, interesul pentru optimism si spiritul altruist. Pentru a-l seduce inarmeaza-te cu foarte multa energie si o atitudine pozitiva. Acesta apreciaza partenerele dinamice, pline de viata, care iubesc aventura. Legea, stiinta si filosofia se numara printre principalele domenii de interes, asadar provoaca-l la o discutie pe una dintre aceste teme. Cu siguranta, va ramane placut impresionat. Calatoriile sunt o alta pasiune a barbatului Sagetator. Incita-l la o discutie despre destinatia preferata sau pregateste-i o excursie surpriza. Daca l-ai cucerit, pastreaza-l alaturi respectandu-i libertatea de miscare fara sa-i impui reguli.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc