Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in 2011 pentru toate zodiile

Anul nou te va surprinde cu o cucerire noua sau relatia ta are nevoie de o schimbare? Afla din timp ce surprize ti-au pregatit astrele, citind horoscopul iubirii in 2011 pentru toate zodiile:

Anul nou te va surprinde cu o cucerire noua sau relatia ta are nevoie de o schimbare? Afla din timp ce surprize ti-au pregatit astrele, citind horoscopul iubirii in 2011 pentru toate zodiile:

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor avea un an plin de surprize din punct de vedere sentimental, cu urcusuri si coborasuri. Vor avea de luat decizii importante si pot intampina anumite dificultati intalnite si-n anul precedent. Se recomanda prudenta si mai multa comunicare cu persoana iubita, pentru a evita conflictele. La jumatatea anului se anunta clipe de armonie si liniste, care vin sa detensioneze anumite situatii delicate.

Nativii care nu sunt implicati intr-o relatie, pot cunoaste persoane noi si vor avea realatii de scurta durata. Totusi, dintr-o simpla aventura poate lua nastere o poveste de dragoste frumoasa, cu sanse mari de viitor.

Taur

Taurii intampina un an favorabil din punct de vedere sentimental. Se simt frumosi, increzatori in propriile forte si seducatori. In 2011 par sa-si doresca mai mult ca oricand implinire in plan personal si mai multa liniste. Vor avea parte de momente intense si pasionale la inceputul anului insa nu sunt excluse nici divergentele. Totusi, nici o discutie serioasa nu pare sa strice armonia relatiei. Dimpotriva, Taurii isi propun sa fie mai toleranti si sunt hotarati sa puna cartile pe masa, pentru a consolida astfel relatia.

Nativii singuri sunt deosebit de norocosi si au sansa sa isi intalneasca jumatatea. Uranus si Jupiter stationeaza in casa dragostei si le insufla mai multa incredere, nororc si oportunitati deosebite. Astfel, vor da dovada de mult entuziasm si initiativa, sporind sansele unei noi cuceriri.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni vor avea o perioada agitata in plan sentimental. Nehotararea si graba le poate aduce mai putine bucurii si mai multe dezamagiri. Exista probleme de comunicare si singura sansa de a le solutiona este detasarea. Astfel, nativilor li se recomanda atentie si o capacitate mai mare de intelegere. Cei implicati in relatii sentimentale de lunga durata par sa intampine probleme din cauza monotoniei sau a distantei. Aventurile si micile distractii nu sunt tocmai cea mai buna optiune pentru a va detensiona. O discutie sincera cu persoana iubita sau cu alte persoane de incredere pot readuce linistea.

Nativilor singuri le merge mai bine. Par sa fie multumiti de statutul lor, increzatori si optimisti. Asadar, acestia se pot astepta la surprize placute in plan sentimental.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc