Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in 2011 pentru toate zodiile

Anul nou te va surprinde cu o cucerire noua sau relatia ta are nevoie de o schimbare? Afla din timp ce surprize ti-au pregatit astrele, citind horoscopul iubirii in 2011 pentru toate zodiile:

Nativii singuri sunt in cautare de relatii pasagere, care sa le ofere libertate. Isi vor face multe cunostinte noi si se vor implica in aventuri de scurta durata. Spre sfarsitul anului au oportunitatea de incepe o relatie serioasa.

Varsator

Horoscopul dragostei in 2011 pentru nativii zodiei Varsator anunta perioade tensionate in primele luni ale anului. Acestia au asteptari mai mari din partea partenerului de viata si vor sa obtina cu orice pret ceea ce li se cuvine. Neptun, simbolul confuziei si al nesigurantei, intensifica trairile negative si starea de incertitudine. Varsatorii au nevoie de foarte multa afectiune si atentie din partea partenereului. Spre sfarsitul lui aprilie se anunta o perioada mai buna in plan afectiv.

Pentru nativii singuri cuvantul de ordine este prudenta. Vor primi propuneri tentante din partea unor cunostinte de sex opus, insa ar trebui sa se gandeasca bine inainte sa intre in joc

Pesti

Horoscopul dragostei pentru nativii zodiei Pesti se anunta favorabil, cu oportunitati pentru schimbari radicale. Pestii intra in noul an voiosi, increzatori si hotarati sa-si concretizeze cele mai mari vise. Adopta o atitudine radicala si nu mai sunt dispusi sa tolereze greseli. Starea de iritare si nemultumirile pot fi amplificate daca partenerul nu le acorda atentia necesara. Din primavara se anunta o perioada mai linistita.

Nativii care nu sunt implicati intr-o relatie se bucura de statutul lor si nu-si refuza nici o dorinta. Se bucura de admiratia sexului opus si trateaza fiecare relatie ca pe o joaca. Nu-si doresc stabilitate, distractia fiind cuvatul de ordine.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc