Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in 2011 pentru toate zodiile

Anul nou te va surprinde cu o cucerire noua sau relatia ta are nevoie de o schimbare? Afla din timp ce surprize ti-au pregatit astrele, citind horoscopul iubirii in 2011 pentru toate zodiile:

Balanta

In 2011 iti manifesti mai mult ca niciodata dorinta de iubire si afectiune. Ai foarte multa dragoste de daruit si incepi noul an cu optimism si bucurie in suflet. Asadar, vointa si ambitia iti sunt la cote maxime gratie lui Saturn, care stationeaza in casa dragostei pana la jumatea lunii martie. Vei adopta un comportament nou fata de persoanele de sex opus, fiind mult mai detasata si increzatoare. Schimbarile adoptate vor incepe sa dea roade mai repede decat te-ai fi asteptat. Se anunta o primavara armonioasa din punct de vedere sentimental, cu trairi emotionale intense. Petreci momente de neuitat cu persoana iubita. Daca esti singur, nu este exclus sa cunosti pe cineva si sa incepi o relatie serioasa.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion vor avea un an zbuciumat din punct de vedere sentimental. Se vor confrunta cu probleme dar vor avea parte si de satisfactii. Inceputul se anunta promitator pentru nativii implicati intr-o relatie. Farmecul debordant de care dau vodada le asigura intelegerea si admiratia partenerului de viata. Se pot isca discutii contradictorii datorita unor intrebari care nu-si gasesc raspuns inca din anul precedent. Se recomanda atentie si obiectivitate in luarea deciziilor.

Nativii care nu sunt inca implicati intr-o relatie, ar trebuie sa fie cu ochii in patru in lunile februarie, martie si aprilie. Ar putea cunoaste o persoana de sex opus care le va oferi clipe unice, speciale. De altfel, nu-i exclus ca mica aventura sa se transforme intr-o relatie de durata.

Sagetator

Incepi noul an cu moralul ridicat, entuziast si energic. Astfel, horoscopul iubirii pentru 2011 iti prevede un an intens cu foarte multe impliniri. Farmecul iti sporeste increderea, asadar nu vei avea nici o dificultate in a-ti exercita puterea de convingere. Vei primi foarte multe complimente si invitatii asadar, in cazul in care nu esti deja implicat intr-o relatie, inceputul primaverii te va surprinde alaturi de o companie extrem de placuta.

Se anunta foarte multe aventuri si relatii de scurta durata pentru o parte din nativi. Cei mai norocosi Sagetatori vor avea succes la persoanele de sex opus, gratie expresivitatii si farmecului natural.

Capricorn

Horoscopul dragostei pentru nativii zodiei Capricorn anunta perioade dificile si neintelegeri la inceputul anului. Cei implicati in relatii de lunga durata isi doresc mai multa stabilitate si protectie. Comunicarea sincera cu partenerul poate rezolva nemultumirile, formand primul pas catre o solutie salvatoare. Jupiter, planeta reprezentanta a norocului stationeaza timp de o luna in casa dragostei, anuntand reusite in plan afectiv si spiritual.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc