Setari Cookie-uri

Horoscopul iubirii in 2011 pentru toate zodiile

Anul nou te va surprinde cu o cucerire noua sau relatia ta are nevoie de o schimbare? Afla din timp ce surprize ti-au pregatit astrele, citind horoscopul iubirii in 2011 pentru toate zodiile:

Rac

Horoscopul iubirii pentru nativii zodiei Rac anunta nemultumiri si situatii neprevazute, care nu vor degenera neaparat in conflicte serioase. Desi vor intra in noul an cu bucurie si multumire in plan afectiv, suspiciunea si framantarile interioare par sa le amenite buna dispozitie. Partenerul de viata va fi intelegator, dispus sa comunice asadar, Racii trebuie sa lase temerile deoparte si sa marturiseasca ceea ce simt. Pana la jumatatea lui martie, nativii traverseaza o perioada mai delicata, care se va imbunatati spre sfarsitul primaverii.

Venus poate semana nesiguranta si nativilor singuri care au avut parte de dezamagiri in trecut. Totusi, se ivesc sanse neasteptate in lunile de vara, intalniri captivante si clipe romantice, care pot contura placut viata sentimentala.

Leu

Pentru nativii zodiei Leu se anunta un an benefic in plan amoros, captivant, plin de intalniri. Va veti largi cercul de prieteni si fie ca sunteti sau nu implicati intr-o relatie, veti cunoaste persoane speciale care va vor atrage indubitabil atentia. Jupiter, planeta norocului si a evolutiei stationeaza pana la jumatatea anului in casa dragostei, stimuland curajul si farmecul personal al nativilor din zodia Leu. Cei singuri ar putea intalni in sfarsit persoana potrivita care se va ridica la nivelul asteptarilor.

Nativii implicati intr-o relatie se simt deosebit de atragatori, increzatori in propriile forte. Constienti de capacitatile deosebite de seductie, ar putea fi tentati de aventuri.

Fecioara

Horoscopul iubirii in 2011 pentru nativii zodiei Fecioara va fi caracterizat in special de tandrete, bucurii, dar si de momente tensionate sau conflicte minore. Totodata, noul an s-ar putea sa aduca nativilor inceputuri promitatoare si oportunitati de a cunoaste persoane noi si interesante. In 2011 s-ar putea sa primiti raspunsuri la cele mai importante intrebari. Veti traversa astfel o perioada de liniste si implinire sufleteasca. Momente frumoase, pline de romantism si tandrete se anunta in prima parte a anului.
Sentimentele de dragoste vor fi deosebit de profunde, marcand o schimbare pozitiva in relatia de cuplu. Totusi, evitati deciziile pe termen lung si angajamentele care au in prim plan partenerul de viata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc