Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii ianuarie 2011 pentru toate zodiile

Vrei sa stii ce surprize ti-au pregatit astrele la inceput de an? Afla raspunsul la toate intrebarile, citind horoscopul lunii ianuarie 2011 pentru toate zodiile:

Vrei sa stii ce surprize ti-au pregatit astrele la inceput de an? Afla raspunsul la toate intrebarile, citind horoscopul lunii ianuarie 2011 pentru toate zodiile:

Berbec


Inceputul de an iti aduce oportunitati deosebite in plan profesional. Cariera ta poate cunoaste o ascensiune semnificativa in perioada 1-12 ianuarie, asadar implica-te in cat mai multe proiecte si dovedeste interes la serviciu. Vei fii sustinut atat de colegii de munca, dar si de partenerul de viata. Si in relatia de cuplu se anunta o perioada favorabila. Jupiter in casa dragostei iti ofera entuziasm, aducand noroc si fericire. Cele mai romantice zile se anunta a fi 7, 12, 15-17 ianuarie.

Daca ai intrat in noul an singur ori tocmai ti-ai revenit dupa o relatie esuata, luna aceasta ai oportunitatea sa intalnesti o persoana speciala, poate chiar sufletul pereche. Noutatea este cuvantul de ordine in viata sentimentala. Prietenii sunt alaturi de tine, primesti multe invitatii la petreceri, asadar sansele de a cunoaste pe cineva sunt tot mai mari.

Taur

Luna ianuarie se anunta plina de evenimente pentru nativii zodiei Taur. La inceput de an, cariera este pe primul plan in topul preocuparilor. Te implici in multe proiecte, insa rezultatele vor intarzia sa apara. Spre sfarsitul lunii vei observa cateva imbunatatiri in plan profesional, gratie influentei lui Marte. Sarbatorile au necesitat si cheltuieli suplimentare, asadar banii reprezinta o problema care momentan te preocupa. Situatia devine mai optimista de la jumatatea lunii ianuarie.

In plan sentimental se anunta o perioada excelenta. Incepand cu 4 ianuarie Venus, planeta dragostei se aliaza cu Jupiter si Uranus, aducand noroc si prosperitate atat in viata sociala cat si in iubire. Se anunta clipe pasionale, pline de romantism. De asemenea, nu este exclus sa primesti si un cadou din partea partenerului.

Gemeni

In luna ianuarie te asteapta schimbari in plan sentimental. Vei participa la discutii contradictorii si vei avea de luat decizii importante, asadar in timpul liber iti centrezi atentia asupra carierei. De asemenea, problema banilor care te-a preocupat inca de anul trecut, revine in actualitate. Insa, de aceasta data se anunta vesti bune: vei primi fie o datorie mai veche de la un prieten, fie un comision generos ori un bonus din partea unor persoane apropiate. Si la serviciu apar oportunitati de avansare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc