Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii ianuarie 2011 pentru toate zodiile

Vrei sa stii ce surprize ti-au pregatit astrele la inceput de an? Afla raspunsul la toate intrebarile, citind horoscopul lunii ianuarie 2011 pentru toate zodiile:

Nativii care si-au intalnit sufletul pereche se bucura de o perioada cat mai prospera. Venus stationeaza in casa dragostei din 4 ianuarie pana pe 7 februarie. O mini-vacanta ar fi indicata in aceasta perioada sau macar un weekend romantic. Cele mai frumoase zile se anunta a fi 6, 7, 10, 20 si 28 ianuarie.

Capricorn

Luna ianuarie debuteaza cu o perioada agitata la serviciu care va continua pana in jurul datei de 14. Totodata, vei avea ocazia sa iti demonstrezi aptitudinile, asadar profita de avantaje. La finalul lunii chiar ai putea culege roadele muncii depuse. In plan finaciar se prevad cateva chletuieli neprevazute. Fie te hotarasti sa iti schimbi stilul de viata, fie este vorba de o excursie pe care ti-ai dorit-o de foarte mult timp.

Venus stationeaza in casa dragostei sase zile, asadar nu duci lipsa nici de momente romantice in aceata luna. Nativii singuri si-ar putea descoperi jumatatea gratie prietenilor, care le-ar putea face cunostinta cu o persoana speciala.

Varsator

Pentru nativii zodiei Varsator se anunta o perioada activa in plan social, plina de evenimente si intalniri. Muncesc foarte mult, fiind motivati de succesul intrevazut in timp si de aprecierile superiorilor. Jupiter, purtatorul norocului si al cadourilor paseste in casa banilor suplimentand veniturile.

Varsatorii sunt plini de energie si carisma, gratie lui Marte care stationeaza in semnul lor din 15 ianuarie pana pe 22 februarie. Acestia emana in jurul lor energie si incredere, trezind interesul persoanelor de sex opus. Astfel, cresc sansele de a cunoaste pe cineva si nu-i exclus ca pana la sfarsitul lunii sa fie implicati intr-o relatie. Varsatorii care au deja o relatie de lunga durata se bucura de liniste si intelegere.

Pesti

Nativii zodiei Pesti au parte de o luna magica, presarata cu evenimente si intalniri surpriza. In sectorul carierei se anunta o perioada excelenta; vor primi oferte de colaborare extrem de avantajoase. De asemenea, nativii pot primi vesti foarte bune, recompense mult asteptate pentru munca depusa in ultimele luni. Acestia vor cunoaste o ascensiune si in viata sociala. Pot lua parte la reuniuni amicale sau la petreceri in familie.

Influenta Lunii, poate transforma ianuarie in cea mai romantica si frumoasa luna a anului. Pentru cuplurile solide este momentul ideal sa-si consolideze relatia si sa ia decizii importante care vizeaza viitorul lor.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc