Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii ianuarie 2011 pentru toate zodiile

Vrei sa stii ce surprize ti-au pregatit astrele la inceput de an? Afla raspunsul la toate intrebarile, citind horoscopul lunii ianuarie 2011 pentru toate zodiile:

Incepand cu 20 ianuarie se prevede o perioada mai buna in plan sentimental. Lucrurile se mai linistesc si relatia cu partenerul pare sa evolueze din nou frumos. Cele mai bune zile sunt 15, 16, 20-26 ianuarie. Si pentru nativii singuri, sfarsitul lunii anunta distractie si intalniri romantice.

Rac

Ai parte de un inceput de an dinamic, plin de evenimente. In relatia de cuplu se anunta surprize nu tocmai placute . Vei traversa o perioada mai dificila si ai putea descoperi adevaruri surprinzatoare despre persoana iubita, asadar e nevoie de foarte multa rabdare si intelegere. Felul in care vor evolua lucrurile, depinde foarte mult de starea actuala a relatiei. Un cuplu puternic ar putea depasi cu succes impasul, trecand chiar la nivelul urmator, discutand despre viitor, aducand in prim plan casatoria.

La serviciu se anunta o perioada extrem de aglomerata, cu proiecte noi si ore de lucru suplimentare. Totusi, te bucuri ca timpul trece si superiorii sunt multumiti de implicarea ta. In plan financiar vei fi surprins de cheltuieli suplimentare. Fie un prieten iti va cere un imprumut, fie vei aloca o suma de bani pentru o calatorie neprevazuta.

Leu

Luna ianuarie se anunta extrem de benefica din punct de vedere financiar. Daca pana acum duceai mereu grija banilor, luna aceasta te va intampina cu o surpriza foarte placuta. O suma considerabila de bani te va ajuta sa iti echilibrezi situatia financiara. Fie este vorba de un o suma imprumutata mai demult unui amic, fie de un castig neasteptat. Insa atentie; esti tentat sa cheltuiesti fara masura pe lucruri inutile.

Si in plan sentimental traversezi o perioada infloritoare. Te bucuri de atentia pe care ti-o acorda partenerul de viata si emani foarte multa energie si entuziasm. Schimbarea in bine este observata si apreciata de cei din jur.

Fecioara

Ianuarie este de departe, cea mai norocoasa luna a anului pentru nativii zodiei Fecioara. Se anunta clipe romantice, pasionale, gratie conjuncturii planetelor Venus si Jupiter. Norocul pune stapanire pe casa dragostei pana in jurul datei de 25 inuarie, asadar profita din plin de momentele placute. Si pentru cei singuri se prevad surprize. Ianuarie este presarat cu evenimente, intalniri si distractie, asadar sansele sa-ti intalnesti perechea sunt tot mai mari. Cele mai romantice zile sunt 7, 9, 13, 21, 24-28 ianuarie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc