Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii ianuarie 2011 pentru toate zodiile

Vrei sa stii ce surprize ti-au pregatit astrele la inceput de an? Afla raspunsul la toate intrebarile, citind horoscopul lunii ianuarie 2011 pentru toate zodiile:

La serviciu nu se anunta schimbari mari, linistea si armonia domina atmosfera. Sectorul financiar este si el aflat sub influenta planetei norocului si a evolutiei, asadar nici un eveniment nu pare sa-ti perturbe echilibrul in prima luna a anului.

Balanta

Ianuarie se anunta a fi o luna linistita, lipsita de probleme si tensiuni. Esti creativa , plina de energie si incepi anul hotarata sa faci tot posibilul pentru a-ti indeplini cele mai mari dorinte. Iti propui sa vizitezi cunostinte pe care nu le-ai mai vazut, sa aplanezi conflicte mai vechi si sa te gandesti de doua ori inainte de a lua decizii importante. Privesti increzatoare spre viitor si n-o sa lasi nimic la voia intamplarii.

Venus este intr-o forma de zile mari si va face o echipa foarte buna cu Jupiter, norocul si Uranus, planeta surprizelor. Incepand cu 22 ianuarie Marte intra in casa dragostei, aducand oportunitatile amoroase tot mai aproape, prevestind chiar un nou inceput. Cea mai romantica perioada se anunta intre 15 si 24 ianuarie.

Scorpion

In luna ianuarie te vei bucura de liniste si relaxare, dupa ce ai traversat o perioada extrem de agitata in decembrie. Chiar la inceputul lunii te vei bucura de o excursie rapida alaturi de iubitul tau. Poate fi o surpriza din partea lui sau chiar o calatorie planificata de mult, pe care ati amanat-o in trecut. Gratie rarei conjuncturi formate de planetele Uranus si Jupiter care au stationat in casa dragostei, vei avea parte de clipe extrem de placute si pasionale. Cele mai romantice zile se anunta in perioada 8-9, 17-18 ianuarie. Si nativii singuri au sanse sa cunoasca o persoana deosebita luna aceasta, alaturi de care vor incepe o relatie de lunga durata.

In plan profesional te gandesti la o schimbare. Esti interesatata de domenii noi si doresti sa-ti sporesti veniturile. Asadar, esti deschisa oricarei colaborari. Spre sfarsitul lunii ai putea primi o veste foarte buna.

Sagetator

Nativii zodiei Sagetator au parte de foarte multe surprize placute in luna ianuarie. Sectorul financiar va cunoaste o ascensiune favorabila, dupa ce cadourile de sarbatori au necesitat cheltuieli suplimentare. Banii pot aparea exact de unde nu te astepti. Fii mai putin risipitor de aceasta data si nu ceda tentatiilor, chiar daca se anunta o serie de reduceri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc