Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul egiptean pentru toate zodiile

Horoscopul egiptean este plin de semnificatii si simboluri. Afla care este semnul tau si cum iti influenteaza personalitatea:

Horoscopul egiptean este plin de semnificatii si simboluri. Afla care este semnul tau si cum iti influenteaza personalitatea:

Hapi- Nilul (Magia fluviului)
Corespunde perioadelor:
1 ianuarie - 7 ianuarie; 19 iunie - 28 iunie si 1 septembrie - 7 septembrie

Persoanele aflate sub influenta acestui semn sunt dinamice, dornice de risc si aventura. Le place sa-si traiasca viata intr-un rimt alert si sunt prieteni de nadejde. Sunt imprevizibili asemenea fluviului care-i patroneaza, puternici si nu se lasa intimidati usor. Isi pot schimba cu usurinta dispozitia si sunt afectati de mediul exterior. In general calmi si extrem de intelegatori, odata ce au fost provocati pot reactiona destul de violent.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Amon- Ra si Seth.

Amon- Ra (Puterea soarelui)
Corespunde perioadelor :
8 ianuarie - 21 ianuarie; 1 februarie - 11 februarie si 18 noiembrie - 26 noiembrie

Ra a fost considerat de egipteni zeul soarelui, o forta suprema a creatiei si implicit, simbol al renasterii. Asadar, persoanele aflate sub influenta acestui semn sunt puternice si au menirea de a-i influenta pe ceilalti. Sunt vigilenti, nu dau inapoi de la nicio provocare si nu se tem de riscuri. Detesta persoanele superficiale si au idealuri inalte in viata. In general se remarca printr-un temperament calm si rabdator. Se bucura de succes in dragoste, sunt pasionali si au mare incredere in fortele proprii.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Nilul-Hapi si Hourus.

Mout-Mut (Puterea intuitiei)
Corespunde perioadelor:
22 ianuarie - 31 ianuarie si 8 - 22 septembrie

In cultura egiptenilor Mut este considerata a doua zeita ca importanta dupa Isis. Mut mai este recunoscuta ca zeita razbunarii si mama tuturor zelior. De aceea, persoanele aflate sub influenta ei sunt flexibile, aparent calme si timide, insa, tenace, cu un simt al intuitiei foarte bine dezvoltat. In general sunt firi secretoase si suspicioase care nu au incredere decat in prietenii apropiati. Sunt persoane foarte oneste si detesta nedreptatea. Nu apreciaza munca in echipa si se descurca mai bine pe cont propropriu.

Sunt compatibile cu urmatoarele semne egiptene: Amon-Ra si Thoth.

Geb (Puterea pamantului)
Corespunde perioadelor:
12 februarie - 29 februarie si 20 august - 31 august
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc