Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul egiptean pentru toate zodiile

Horoscopul egiptean este plin de semnificatii si simboluri. Afla care este semnul tau si cum iti influenteaza personalitatea:

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Geb si Nilul.

Bastet (Forta atractiei)
Corespunde perioadelor:
14 Iulie - 28 Iulie; 23 Septembrie - 27 Septembrie si 3 Octombrie - 17 Octombrie

In Egiptul Antic Bastet era considerata zeita pisicilor si protectoarea familiilor. Totodata ea reprezenta forta atractiei pentru locurile interzise. Persoanele aflate sub influenta ei sunt flexibile, au talente multiple; cauta armonia si echilibrul in viata. Tind sa devina exagerat de protectoare cu cei din jur si sunt capabile sa-si neglijeze interesele pentru a face bine. In dragoste cuceresc prin sarmul natural si magia conversatiei. Exercita o putere de seductie incredibila catre sexul opus, emanand mister si fragilitate. Nativii Bastet iubesc aventurile si nu se indragostesc usor.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Horus si Sekhmett.

Sekhmet (Magia contrariilor)

Corespunde perioadelor:
29 Iulie - 11 August si 30 Octombrie - 7 noiembrie

In cultura egipteana Sekhmet era zeita luptatoare si este infatisata ca o femeie cu cap de leu. Persoanele aflate sub influenta acestui semn sunt recunoscute pentru spiritul corect de care dau dovada. Sunt tolerante si totodata severe cu cei ce incalca regulile. Acorda atentie exagerata detaliilor, sunt perseverente si uneori inspira autoritate si raceala. Nativii sunt fini observatori ai realitatii, iubesc oridinea si frumosul. In dragoste sunt afectuosi si sensibili insa pot deveni capriciosi sau deprimati daca sunt neglijati de persoana iubita.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Bastet si Geb.












Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc