Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul egiptean pentru toate zodiile

Horoscopul egiptean este plin de semnificatii si simboluri. Afla care este semnul tau si cum iti influenteaza personalitatea:

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Bastet si Iris.

Horus (Forta succesului)
Corespunde perioadelor:
20 aprilie - 7 mai si 12 - 19 august

Horus este simbolul egiptean al puterii si al elegantei, zeul protector al faraonilor. In scrierea egipteana este reprezentat printr-un cap de soim. Persoanele aflate sub influenta acestui semn se remarca printr-o vointa de fier, incapatanare si curaj. Sunt curiosi, au o inteligenta remarcabila si isi doresc sa afle raspunsul la orice intrebare care-i macina. Fiind maestri in arta cominicarii, isi fac usor prieteni si se remarca intotdeauna intr-un grup. In dragoste sunt idealisti, pretentiosi cu sexul opus. Totusi, nu suporta singuratatea si tind catre relatii de durata.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Geb si Bastet.

Anubis (Magia vietii)

Corespunde perioadelor:
8 mai - 27 mai si 29 iunie - 13 iulie

Anubis era considerat de egipteni zeul vietii de apoi sau deschizatorul de drumuri. Nativii care se afla sub influenta acestui semn sunt persoane echilibrate si responsabile. Niciodata nu se lasa prada primului impuls si calculeaza cu atentie deciziile importante. Sunt buni sfatuitori si au o influenta benefica pentru cei din jur. Iubesc viata si stiu sa se bucure de fiecare clipa. Indiferent de situatie, vad intotdeauna partea plina a paharului si nu se descurajeaza usor.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Bestet si Isis.

Seth (Spiritul malefic)
Corespunde perioadelor:
28 Mai - 18 Iunie si 28 Septembrie - 2 Octombrie

In mitologia egipteana Seth era considerat un spirit liber, ratacitor, reprezentant al dezordinii si vicleniei. Persoanele influentate de acest semn sunt aparent calme, insa pot ascunde o personalitate complexa si perfida. In general abili, nativii Seth sunt maestrii in arta prefacatoriei . Desi sunt incapatanati, pot fi generosi, capabili de actiuni binefacatoare. Au spirit aventurier, adora provocarile si experientele unice. In dragoste sunt nerabdatori, le place sa domine, insa pot dezvalui si o latura tandra. Daca descopera ca au fost inselati nu iarta si sunt razbunatori.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc