Setari Cookie-uri

Astrologie: Horoscopul egiptean pentru toate zodiile

Horoscopul egiptean este plin de semnificatii si simboluri. Afla care este semnul tau si cum iti influenteaza personalitatea:

Geb este considerat zeul pamantului si simbol al memoriei. Nativii influentati de acest semn sunt hotarati, au mare incredere in propria persoana si nu lasa niciodata un lucru neterminat. Cei patronati de Geb sunt adeptii dreptatii, stiu foarte bine ce-si doresc de la viata si lupta intotdeauna pentru a-si vedea dorintele implinite. Sunt modesti si sensibili, recunoscuti pentru caracterul temperat. In dragoste sunt romantici, visatori, insa au nevoie de fidelitate si incredere absoluta; nu iarta minciuna.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Seth si Horus.

Osiris (Forta dreptatii)

Corespunde perioadelor:
1 martie - 10 martie si 27 noiembrie - 18 decembrie

Osiris este considerat zeul fertilitatii si al judecatii. Nativii aflati sub influenta lui sunt onesti, siguri pe ei si puternici. Permanet ancorati in realitate, nu iau niciodata decizii pripite. Sunt generosi cu ceilalti insa au o personalitate duala. Militeaza pentru dreptate si adevar, fiind adeptii realitatii, indiferent de situatie. Pot deveni critici sau chiar ironici cu persoanele care nu le impartasesc conceptiile. Sunt rezervati in iubire si nu-si dezvaluie usor sentimentele. Refuza sa-si declare dragostea daca nu sunt siguri de sentimentele celuilalt.

Sunt compatibili cu urmatoarele semne egiptene: Isis si Thoth.

Isis (Magia frumusetii)
Corespunde perioadelor:
11 martie - 31 martie; 18 octombrie - 29 octombrie si 19 decembrie - 31 decembrie

Isis este zeita fertilitatii si a maternitatii. A jucat un rol important in mitologie si in istorie. Isis este un personaj dual incarcat de simboluri. Nativii aflati sub influneta ei au o personalitate puternica, frumusetea si naturaletea fiind principalele caracteristici. Au inclinatii artistice si sunt mari iubitori de frumos. Nativii dominati de Isis emana celor din jur armonie si intelegere. Sunt persoane de incredere si le place sa-si ajute prietenii. Iubesc cu pasiune si sufera mult daca sunt refuzati.

Sunt compatibile cu urmatoarele semne egiptene: Thoth si Osiris.

Thoth (Puterea cuvantului)
Corespunde perioadelor:
1-19 aprilie si 8-17 noiembrie

Thoth era considerat in cultura egipteana inventatorul scrisului, zeul stiintei si al intelepciunii. Persoanele aflate sub influeta lui sunt extrem de creative si tolerante. Se remarca in fata celorlalti prin capacitatea de comunicare si optimismul debordant. Sunt spontani, plini de enrgie si ii uimesc pe cei din jur cu ideile originale si utile. Nativii sunt inclinati catre cunoastere si meditatie; vor sa afle cat mai multe informatii din domenii variate. Totusi, acorda prea multa incredere celor din jur si deseori au de pierdut. In dragoste sunt entuziasti si inventivi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc